<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Rapid SL

Rapid SL

Rapid SL

Et førsteklasses installasjonssystem som tilbyr overlegne funksjoner og egenskaper.

Rapid SL-systemet gir deg friheten til å utforme ditt optimale baderom ved å tilby en sikker og rask installasjonsmetode for veggmonterte vasker, bideer, urinaler og WC. Hver ramme er tilgjengelig i tre forskjellige installasjonshøyder, og kommer ferdig montert med sanitærfikstur og har gjennomgått grundige tester – våre WC-rammer skal tåle opptil 400 kg.

Showroom og installatører

Fordeler

Oppgrader badet - innebygde installasjonssystemer

Skap et strømlinjeformet og moderne baderom med vårt utvalg av innebygde installasjons- og spylesystemer.

Endringer i livsstil og teknologiske framskritt har gjort at baderommet har gått fra å være et rent funksjonelt område til husets mest spennende rom. Vårt ønske om å skape et område som både er avslappende og som oppfyller alle behov, har ført til mer strømlinjeformede bademiljøer, hvor bare de vakreste og viktigste elementene er synlige. Med våre sanitærsystemer kan du skape det badet du har drømt om. Vi tilbyr en rekke raske og sikre måter å montere veggfestet sanitærutstyr samt en rekke avanserte spylesystemer.

Rapid SL

Moderne rom

Veggmontert sanitærutstyr gir badet et mer oppdatert og moderne utseende. Dette har også blitt førstevalget til den stilbevisste huseieren. Med innebygde løsninger vil selv det minste baderommet se større ut og ettersom gulvareal frigjøres blir også rengjøringen enklere.

Valgfrihet og fleksibilitet

Uansett hvilken form og størrelse baderommet ditt har, sørger Rapid SL for at du ikke trenger å begrense deg til rommets fire vegger. Takket være vårt allsidige rammesystem kan ditt nye baderom nå utformes og innredes på utallige måter. Her er det kun fantasien som setter grenser. Utnytt trange områder eller inndel badet i flere deler - med Rapid SL finner du uansett en løsning som er tilpasset ditt behov. Våre skjulte sisterner passer også alle våre betjeningsplater, og dermed kan du være trygg på at du finner den stilen du ser etter.

Design og teknologi

Som alle GROHEs produkter har vårt Rapid SL-system en rekke andre fordeler. De skjulte sisternene er svært stillegående, og dette forsterkes når sisternen monteres på en installasjonsramme istedenfor på veggen. Sisternen kan monteres med enten dobbel eller enkel trykkplate som er designet for å matche våre armaturer – velg den lille spyleknappen og spar vann ved å spyle ned med redusert vannmengde.

Enkel installasjon

Rapid SL - standard ramme

Enten du planlegger et nytt prosjekt eller bare moderniserer det badet du har, vil du oppleve at Rapid SL-rammesystemet gir en enkel og problemfri installasjon. Rammene kan enten bygges inn i lettvegger eller plasseres foran en mur eller en lettvegg, slik at du slipper å bruke tid og penger på å fjerne gamle fliser. Rammen settes på plass når du monterer eller pusser opp badet og skjules bak veggen.

Produktsortiment