Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

BAU PORSELEN

Allsidighet for det moderne liv


Alle profesjonelle prosjekter trenger en allsidig designkolleksjon som passer perfekt i alle baderom. Med sine myke og runde former er Bau-porselen det perfekte valget for baderom på hoteller, kontorer og i bolighus. Den moderne stilen gjør dette til den perfekte løsningen for ditt prosjekt, og den passer for enhver stil.

Bau Porselen er en allsidig løsning med moderne teknologi. Ved å gjøre alle toalettene kantløse har vi sørget for at brukere får best mulig hygienestandard. Denne kolleksjonen vil definitivt gjøre prosjektet til en suksess.

Bau Porselenkolleksjon

Et rent og moderne design passer nesten alt – derfor har vi gitt
Bau-porselen et enklere utseende. Denne kolleksjonen inneholder en komplett baderomsløsning, inkludert en rekke servanter av ulike størrelser og med ulike monteringsmåter.

Hvert Bau porselenstoalett har soft-close sete.Takket være GROHE kantløs teknologi
er det enkelt å rengjøre alle toalettene i denne kolleksjonen. Når du velger denne kolleksjonen, kan du være trygg på at du får alt du trenger til prosjektet ditt – til en attraktiv pris.

Et baderom som passer for alle: De slanke formene gjør Bau Porselen til den ideelle kolleksjonen for både private og offentlige bygninger.

WC

WC sete

GROHE Teknologier

RIMLESS TEKNOLOGI

GJØR AT BAKTERIENE IKKE KAN GJEMME SEG

SOFT CLOSE SETE

FORSIKTIG OG STILLE

QUICK RELEASE SETE

LETT Å FJERNE FOR ENKEL RENGJØRING

MED VÅRE PERFEKTE KOMBINASJONER KAN DU VÆRE TRYGG PÅ AT ALT PASSER SAMMEN

Et konsistent designspråk og ergonomisk bruk er helt avgjørende for at baderommet skal bli et avslappende sted. Med våre perfekte kombinasjoner har vi skapt tre koordinerte kolleksjoner for en komplett baderomsløsning.