GROHE PORSELEN

SKAPT FOR Å MATCHE I FORM OG FUNKSJON

GROHE har et godt rykte når det kommer til innovativt design og kvalitet. Nå kan dette gjelde for hele baderommet ditt med den nye porselenskolleksjonen fra GROHE. Med GROHEs sterke ingeniørkompetanse, og den brede kunnskapen rundt VVS til morselskapet LIXIL, kan GROHE levere porselen med overlegen kvalitet, ytelse og design. Dette gjør det også enkelt for deg å designe et baderom passer sammen i sin helhet. Nå kan du få alt fra servanter i forskjellige størrelser, til bidet og toaletter som passer forskjellige forskjellige stiltyper. Samtidig kan du være trygg på at alt er laget med de fineste materialene og med GROHEs kvalitetsstempel.

Skap et harmonisk utseende på baderommet ditt

Et utvalg av flotte servanter

Nå leverer vi også møbelservanter i Essence og Euro kolleksjonene fra GROHE. Designet som vegghengt og for å passe perfekt sammen med moderne baderomsinnredninger. I begge kolleksjonene finnes det et stort utvalg av størrelser og prisnivåer, noe som gjør det enkelt for deg å velge den riktige løsningen.

Les mer om servanter

Skapt for å matche i form og funksjon

Målet vårt er perfeksjon ned i hver minst detalj. Derfor laget vi perfekte kombinasjoner.

GROHE Perfect Match

Våre overbevisende teknologier

Det er ikke sikkert du ser det ved første øyekast, men vårt baderomsporselen er utstyrt med den mest avanserte teknologien.
Les mer om våre innovative GROHE-teknologier.

GROHE Teknologier

Essence badekar

Gjør badet komplett

Essence badekar

GROHE Kolleksjoner

Uansett hvilken livsstil du har, vil du finne den perfekte kombinasjonen av produkter innenfor GROHEs tre nye keramiske kolleksjoner Hver har sine egne karakteristiske egenskaper, og de gjør det enklere og morsomt å lage et visuelt helhetlig bad.

Cube

En tydelig og ren stil

Les mer om Cube Porselen

Essence

Skjønnhet i sin reneste form

Les mer om Essence

Euro

I takt med min livsstil

Les mer om Euro Porselen

Bau

Allsidighet for det moderne liv

Les mer om Bau Porselen