Uttrekkbare kjøkkenkraner med Spray

Hvis du liker å lage mat vil du elske vårt utvalg av kjøkkenkraner med spray. Enten du velger en uttrekkbar kran med skyllespray eller en kran med profesjonell spray så vil vårt valg av design tilfredsstille selv de mest kresne kokker.

Uttrekkbar og nedtrekkbar kjøkkenkran med Spray

Uttrekkbare kjøkkenkraner med skyllespray forvandler kjøkkenvasken til en multifunksjonell arbeidssone.

Vår kolleksjon av kjøkkenkraner fusjonerer perfekt ergonomi med prisbelønnet design. Med et variert utvalg av design og materiale utførelser å velge mellom, er det med GROHE lett å finne en uttrekkbak kjøkkenkran som kompletterer kjøkkeninnredningen og oppfyller dine funksjonelle krav.

Hva er forskjellen på en uttrekkbar spray og en nedtrekkbar spray?
Begge tilbyr de samme funksjonene allsidighet. Forskjellen ligger i måten man trekker ut den håndholdte sprayen fra kranentuten på.

Vanligvis, hvis kjøkkenkranen har en rett tut så må du "trekke ut" sprayen. Hvis tuten peker nedover, så må du "trekke ned" for å bruke sprayen.

K7 Sink mixer

Kjøkkenkraner med profesjonell spray

For hjemmekokker som tar design like så seriøst som produktegenskaper så er kjøkkenkraner med profesjonell utrrekkbar spray et "must-have" i stilige designerkjøkkener.

K7 kran med profesjonell spray
Beundret for sin semi-profesjonelle styling tilbyr GROHE K7 kolleksjonen et modulært utvalg av kjøkkenkraner.

Den iøynefallende kolleksjonen omfatter alle mulige kombinasjoner av kraner og spray: inklusive en kran med uttrekkbar skyllespray, profesjonell spray og en egen side spray.

Anti-kalk dyser

  • Den professjonelle spray and uttrekkbare på våre K7 kjøkkenkraner er utstyrt med GROHE SpeedClean dyser.
  • Bare tørk av overflaten på sprayhodet for å fjerne kalkavleiringer

.

GROHE kjøkkenkraner med skyllespray

Uttrekkbare kjøkkenkraner med skyllespray

En kjøkkenkran med dual-spray er et uunværlig redskap uansett om du skal skylle salatblader og frukt eller fylle gryter og kjeler med vann.

To sprayer å velge mellom
Våre uttrekkbare kraner er utstyrt med to forskjellige typer spray: en bred skyllespray, og en vanlig spray.

Enkel veksling mellom vanlig spray og bred spray
Kjøkkenkraner med store skyllesprayer har en vippebryter som lar deg veksle mellom bred spray og en vanlig mousseur. På de mindre sprayene kan man bare slå av kranen for å gå tilbake til den vanlige vannflyten.

Forstørr arbeidsområdet
GROHE uttrekkbare sprayer har en rekkevidde på 40 - 50 cm avhengig av hvilket krandesign du velger.

Varig utseende. Pålitelig ytelse
Alle GROHEs uttrekkbake kjøkkenkraner har en robus stålslange for å sikre et perfekt utseende, uansett hvor ofte du bruker den. En fjær under vasken guider slangen tilbake på plass etter bruk.

GROHE kjøkkenkraner med skyllespray

Kjøkkenkraner med uttrekkbar Mousseur

Hvis du foretrekker det arkitektoniske utseende til L- og U-formede tuter, men likevel ønsker å dra nytte av funksjonaliteten til en uttrekkbar spray,så bør du velge en av våre kjøkkenkraner med en uttrekkbar mousseur.

I motsetning til en uttrekkbar skyllespray som har to sprayer, så vil en uttrekkbar mousseur kun utvide rekkevidden ved utgangen av rørtuten og er utstyrt med en enkel mousseur spray.

Rørtuten er delt enten i spissen eller midt på kranen (avhengig av design) slik at endestykket kan bli trukket ut.

Når den uttrekkbare mousseuren ikke er i bruk, er det praktisk talt umulig å se at armaturet innehar denne spesielle funksjonen.

GROHE kjøkkenkraner med uttrekkbar mousseur

Recommended product ranges

Concetto

Essence

Eurodisc Cosmopolitan

K7

Minta