K7

K7

Profesjonelt utseende og funksjoner på profesjonelt nivå

Ta en profesjonell kran inn i hjemmet ditt, og oppdag en ny verden av kraft og ytelse. K7-kolleksjonen er utformet for den lidenskapelige kokken, i samarbeid med profesjonelle kokker. Du får fullstendig fleksibilitet med en elegant kran. Med en rekke produkter i kolleksjonen vet vi at du kommer til å like kombinasjonen av et pent ytre og overlegen funksjonalitet.

Showroom og installatører
Kjøkkenbrosjyre

Kjøkkenbrosjyre

Se vår imponerende kjøkkenportefolie

Produktsortiment

Opplev

k7-kolleksjonen er elegant og slående og gir deg enprofesjonell kran med to tuthøyder, 360° roterende fjærarmfor maksimal fleksibilitet og en solid metalldusj som gjørdet enkelt å bytte mellom perlator og dusj. k7-kolleksjonenhar også svingtut og varianter med uttrekkbar dobbeldusjog sidedusj som garantert gir best mulig ytelse og fantastiskdesign. k7-kolleksjonen gir ultimat fleksibilitet i kjøkken hvorresultatene virkelig betyr noe.

K7 Semi-Pro Medium

GROHE K7 Semi-Pro Medium

Med K7 fra GROHE får kjøkkenet ditt et helt nytt utseende. GROHEs K7 Semi-Pro Medium gir deg en minimalistisk, men samtidig avansert og profesjonell kran - nå i en mer kompakt størrelse.

Med GROHE K7 Semi-Pro Medium får du det beste av design og funksjon. Den profesjonelle sprayen kan trekkes ut og dreies 360 ° og betjenes med en hånd. Den høye buen på kranen og armen som kan svinges 140 ° gjør rengjøring og matlagingen mye lettere. Bytt enkelt frem og tilbake mellom sprayen og normal vannstråle uten å måtte skru av vannet.