Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

K7 Foot Control Elektronisk kjøkkenarmatur,ettgreps 1/2“

30312DC0 - K7 Foot Control Elektronisk kjøkkenarmatur,ettgreps 1/2“
  • supersteel
  • krom
Produktnummer 30312DC0
EAN 4005176351280
NRF-nr. 4221343
18 338,00 kr Veiledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kjøkkenkranen GROHE K7 FootControl – profesjonell ytelse kombinert med moderne design.

Den innovative kjøkkenkranen GROHE K7 FootControl gjør det enklere enn noen gang å fylle store kjeler og rengjøre vasken og kjøkkenbenken. Med middels høy tut som kan svinges 140° og en uttrekkbar Professional Spray som kan svinges hele 360°, har den fantastisk lang rekkevidde og uovertruffen rengjøringskraft. Du kan til og med veksle mellom en fin stråle og en kraftig jetstråle ved å trykke på en knapp. Nå har den også vår innovative FootControl-teknologi som gjør at du kan åpne og lukke kranen ved hjelp av foten på baseenheten – perfekt når du vasker opp, vasker hendene eller løfter tunge kjeler. Den er også en fornøyelse å bruke. Keramiske SilkMove-patroner gjør det enkelt å justere både vannmengde og temperatur. Takket være vårt enkle installasjonssystem går monteringen som en lek. Kjøkkenkranen GROHE K7 FootControl – profesjonell ytelse kombinert med moderne kjøkkenstil. Nå kan du virkelig blomstre på kjøkkenet som en ekte proff!

Produktfordeler

Bruk føttene, og ha hendene fri

GROHE FootControl-kraner kan åpnes med foten slik at du har hendene fri. I tillegg slipper du at kranen blir skitten. Denne nye kjøkkenfunksjonen gjør det enklere enn noen gang å fylle store kjeler og vaske tallerkener eller hendene dine uten at kranen blir skitten.

Profesjonell dusj med 360° svingradius, med jetstråle og dusjstråle

Det har aldri vært enklere å fylle kjeler, rengjøre vasken eller hele arbeidsområdet. Den høye svingtuten gjør det enkelt å jobbe på kjøkkenet, og du har ikke problemer med å fylle kjeler med vann, uansett hvor store de er. Den profesjonelle dusjen har 360° svingradius slik at du får maksimal rekkevidde. Du kan enkelt rengjøre hele arbeidsområdet på et øyeblikk mens du lager middag. Trykk på en knapp for å bytte mellom en kraftig jetstråle og en fin dusjstråle – akkurat som de profesjonelle kokkene gjør.

Høy tut gjør det enkelt å fylle høye kjeler

Denne høye tuten gjør det enkelt å vaske store kjeler, og din GROHE-kran takler alle utfordringene som kjøkkenet kan by på. GROHE-produkter er spesialtilpasset dine behov og hjemmets krav – slik at du får ultimat komfort.

Svingradius 140° – ekstra lett å bevege uten kollisjoner

Perfekt funksjonalitet for bruk hver dag: Tuten svinges enkelt innenfor en radius på 140°, slik at du får full kontroll uten at den treffer skap eller vegger.

SuperSteel – supersterkt: moderne design med utseende av rustfritt stål

Premiumutseende av rustfritt stål: den matte elegansen og den overlegne ripebestandigheten gjør at denne kranen skiller seg ut. SuperSteel-belegget er resultatet av 75 års erfaring og fokus på hver minste detalj. Med sin glatte overflate av rustfritt stål er denne kranen ekstra hygienisk.

GROHE SilkMove® patronteknologi for enkel bruk

Denne premiumkranen har teknologi for kontinuerlig variabel vanntemperatur og vannmengde slik at hendelen er enkel å bruke, selv etter mange års bruk.

SpeedClean antikalksystem for rask og enkel kalkfjerning

Vårt SpeedClean antikalksystem sørger for at kalkbelegg på kranen eller dusjen aldri blir et problem igjen. Alle dusjhoder har fleksible silikondyser som enkelt kan tørkes for å fjerne kalkbelegg. Tutene har liknende silikondyser og er like enkle å rengjøre. Rengjøringen er unnagjort på et øyeblikk, og du slipper å skure.

Enkelt installasjonssystem med enkle instruksjoner

Du monterer denne kranen på et øyeblikk. Det enkle installasjonssystemet består av noen få deler og er veldig enkelt å bruke. Kranen leveres med fleksible slanger og tydelige instruksjoner som gjør installasjonen til en lek.

Tekniske data og vedlikehold

Kitchen

30312DC0
supersteel
Tilføy produktet til din produktliste
18 338,00 kr Veiledende pris inkl. moms
Elektronisk kjøkkenarmatur,ettgreps 1/2“
30312000
krom
Tilføy produktet til din produktliste
14 020,00 kr Veiledende pris inkl. moms
Elektronisk kjøkkenarmatur,ettgreps 1/2“
30311DC0
supersteel
Tilføy produktet til din produktliste
10 494,00 kr Veiledende pris inkl. moms
Elektronisk kjøkkenarmatur,ettgreps 1/2“
30311000
krom
Tilføy produktet til din produktliste
8 994,00 kr Veiledende pris inkl. moms
Elektronisk kjøkkenarmatur,ettgreps 1/2“
GROHE FootControl

GROHE FootControl

Frigjør hendene dine. Trykk med foten.

Vis kolleksjon
Kjøkkenbrosjyre
Brosjyre
Kjøkkenbrosjyre

Se vår imponerende kjøkkenportefolie