Vår avanserte PVD-teknologi gir liv til våre nye farger

Når det gjelder en god designstrategi, spiller valget av farger en viktig rolle. Men kvaliteten på finishen er minst like viktig. I en verden med baderoms- og kjøkkenløsninger, hvor overflater bør vare lenge, skiller fremragende og motstandsdyktige overflater gode produkter fra eksepsjonelle produkter. GROHEs ambisjon om å kun produsere det beste fikk oss til å velge en spesiell teknologi som forsikrer, ikke bare de beste, mest briljante farger, men et slitesterkt belegg av høyeste kvalitet. Vårt mål: Å tilby forbrukerne en langvarig vannopplevelse. Ved siden av materialets motstand handlet det også om selve fargens utseende: Vi ønsket å lage børstet Hard Graphite så mørkegrått som mulig og gi våre gyldne finish den glansen de fortjener. Dette var oppgaven til vår teknologi-team. I nært samarbeid med GROHE designteamet oppnådde de eksepsjonelle resultater ved å jobbe med en god ny teknologi: PVD.

VI BRUKER STYRKEN AV PLASMAPARTIKLER

PVD står for fysisk dampavsetning. Denne nyskapende teknologien, som har sin opprinnelse i romfartsprogrammet, har etablert en ny standard i overflatekvalitet ved å bruke avsetning av plasmapartikler. Hos GROHE har vi perfeksjonert denne prosessen og anvendt den på våre produkter. Denne teknikken oppleves for første gang i lanseringen av GROHE SPA Colours.

Hvorfor er PVD-belegget en så overlegen fininsh?

Alle PVD-belagte farger er ekstremt jevne på grunn av den absolutte jevnheten i hvert lag. I motsetning til vanlige elektropletterte overflater med svært begrenset utvalg av farger, tilbyr våre PVD-finisher deg fleksibilitet og valgfrihet med det brede utvalget av fargevalg. Du kan ganske enkelt velge den som passer best til din interiør- og designstrategi. Med våre PVD-belagte produkter har vi ikke bare skapt svært estetiske farger, men også gjort disse fargene mer holdbare enn noensinne. Vedheftingen av belegget spiller en viktig rolle for å sikre en vakker og holdbar finish. Vår PVD-prosess oppnår seks ganger større adhesjon. En vanlig elektroplettert overflate kan rett og slett ikke måle seg med en PVD-finish. Alle våre kraner er svært motstandsdyktige mot slitasje og resistente mot harde slag. Dette garanterer at våre forbrukere vil nyte kraner og armaturer av høy kvalitet, i år og år.

Hos GROHE er vi ikke bare lidenskapelige på baderom og kjøkken, men vi bryr oss også om miljøet. For å være så miljøvennlige som mulig bruker vi ikke skadelige kjemikalier i vår PVD-teknologi.

GROHE PVD uovertruffen hard og ripebestandig

GROHE kraner er laget for å se like vakre ut tiår etter dagen du først falt for dem. Den spesielle oppskriften til vår suksess ligger i vår holdbare overflatekvalitet. GROHE bruker toppmoderne teknologi for å levere eksepsjonelle kvalitetsprodukter. Den fysiske dampavsetnings (PVD) -prosessen sikrer at overflatesammensetningen er tre ganger hardere, og gir skinnende gull eller sofistikert rustfritt stål i sin finish. I tillegg til å være hardere, er overflaten også ti ganger mer ripebestandig, slik at den kan bli verdsatt igjennom hele livet.

GROHE StarLight overflatesammensetning

Holdbare overflater som spenner fra deilig matt til skinnende som en diamant.

Overflatehardhet og ripebestandighet

3x mer hardere og 10x mer ripebestandig

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring