Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

Vår avanserte PVD-teknologi gir liv til våre nye farger

Når det gjelder en god designstrategi, spiller valget av farger en viktig rolle. Men kvaliteten på finishen er minst like viktig. I en verden med baderoms- og kjøkkenløsninger, hvor overflater bør vare lenge, skiller fremragende og motstandsdyktige overflater gode produkter fra eksepsjonelle produkter. GROHEs ambisjon om å kun produsere det beste fikk oss til å velge en spesiell teknologi som forsikrer, ikke bare de beste, mest briljante farger, men et slitesterkt belegg av høyeste kvalitet. Vårt mål: Å tilby forbrukerne en langvarig vannopplevelse. Ved siden av materialets motstand handlet det også om selve fargens utseende: Vi ønsket å lage børstet Hard Graphite så mørkegrått som mulig og gi våre gyldne finish den glansen de fortjener. Dette var oppgaven til vår teknologi-team. I nært samarbeid med GROHE designteamet oppnådde de eksepsjonelle resultater ved å jobbe med en god ny teknologi: PVD.

VI BRUKER STYRKEN AV PLASMAPARTIKLER

PVD står for fysisk dampavsetning. Denne nyskapende teknologien, som har sin opprinnelse i romfartsprogrammet, har etablert en ny standard i overflatekvalitet ved å bruke avsetning av plasmapartikler. Hos GROHE har vi perfeksjonert denne prosessen og anvendt den på våre produkter. Denne teknikken oppleves for første gang i lanseringen av GROHE SPA Colours.

Hvorfor er PVD-belegget en så overlegen fininsh?

Alle PVD-belagte farger er ekstremt jevne på grunn av den absolutte jevnheten i hvert lag. I motsetning til vanlige elektropletterte overflater med svært begrenset utvalg av farger, tilbyr våre PVD-finisher deg fleksibilitet og valgfrihet med det brede utvalget av fargevalg. Du kan ganske enkelt velge den som passer best til din interiør- og designstrategi. Med våre PVD-belagte produkter har vi ikke bare skapt svært estetiske farger, men også gjort disse fargene mer holdbare enn noensinne. Vedheftingen av belegget spiller en viktig rolle for å sikre en vakker og holdbar finish. Vår PVD-prosess oppnår seks ganger større adhesjon. En vanlig elektroplettert overflate kan rett og slett ikke måle seg med en PVD-finish. Alle våre kraner er svært motstandsdyktige mot slitasje og resistente mot harde slag. Dette garanterer at våre forbrukere vil nyte kraner og armaturer av høy kvalitet, i år og år.

Hos GROHE er vi ikke bare lidenskapelige på baderom og kjøkken, men vi bryr oss også om miljøet. For å være så miljøvennlige som mulig bruker vi ikke skadelige kjemikalier i vår PVD-teknologi.

GROHE PVD uovertruffen hard og ripebestandig

GROHE kraner er laget for å se like vakre ut tiår etter dagen du først falt for dem. Den spesielle oppskriften til vår suksess ligger i vår holdbare overflatekvalitet. GROHE bruker toppmoderne teknologi for å levere eksepsjonelle kvalitetsprodukter. Den fysiske dampavsetnings (PVD) -prosessen sikrer at overflatesammensetningen er tre ganger hardere, og gir skinnende gull eller sofistikert rustfritt stål i sin finish. I tillegg til å være hardere, er overflaten også ti ganger mer ripebestandig, slik at den kan bli verdsatt igjennom hele livet.

GROHE StarLight® overflatesammensetning

Holdbare overflater som spenner fra deilig matt til skinnende som en diamant.

Overflatehardhet og ripebestandighet

3x mer hardere og 10x mer ripebestandig