GROHE PLUS - Presisjon utover design

Nyt et strømlinjeformet og innovativt design, samtidig som du har full kontroll med den nye serien GROHE Plus. Med seriens forfriskende og unike design tilbyr disse armaturene nye standarder innenfor komfort og praktisk funksjonalitet. GROHE Plus-serien inneholder flere armaturer med LED-temperaturdisplay som lar deg se nøyaktig hvilken temperatur det er på vannet.

Sofistikert kontroll

GROHE PLUS har et design som er inspirert av buen, en form som både gir styrke og letthet. Ved å kombinere kurvene i en sirkel og de skarpe, rene linjene i en firkant skaper GROHE PLUS en spennende arkitektonisk silhuett, ideell for innovative bad. GROHE PLUS representerer nøyaktighet, styrke og stabilitet, kombinert med funksjoner som gir komfort, brukervennlighet og kontroll.

LED-temperaturdisplay

Ha full kontroll over kranen din med GROHE Plus takket være det innovative LED-temperaturdisplayet. Se hvor varm eller kaldt vannet som kommer ut av kranen er til enhver tid på LED-temperaturdisplayet på toppen av armaturet. Det gir deg både mer kontroll og sikkerhet på baderommet. Når du skrur av kranen forsvinner det intelligente displayet og etterlater armaturet med et rent utrykk.

GROHE PLUS

PERFEKT FINISH

Uansett om badet ditt har en tidløs eller minimalistisk stil, vil GROHE Plus passe perfekt inn. Plus-serien leveres i et bredt utvalg av størrelser, og i modeller til veggmonterte kraner og blikkfangende gulvstående badekararmaturer. GROHE Plus-serien er tilgjengelig i tre slitesterke og moderne fargeoverflater. Velg mellom skinnende krom eller en mer arkitektonisk SuperSteel eller Børstet Hard Graphite.

En mild, vannbesparende stråle

Funksjonen Eco-spray bidrar til et bærekraftig forbruk på kun 4 liter pr. minutt. Funksjonen kan enkelt aktiveres til enhver tid. Alt du trenger å gjøre er å bevege hånden din foran det opplyste ikonet for å redusere vannforbruket, samtidig som det selvfølgelig ikke går på kompromiss med komfort eller nytelse. Den milde sprayen er skånsom mot hendene dine, og kombinert med den svingbare tuten er det samtidig enkelt å rengjøre vasken.

Større rekkevidde

GROHE PLUS redefinerer oppfattelsen av fleksibilitet for et moderne baderomsarmatur takket være dens utrekkbare perlator. Med et armatur designet til både rengjøring av hender, vask og mye mer, er serien skapt på ideen om at du ikke trenger å føle deg bundet til vasken lenger. Og takket være GROHE EasyDock trekker perlatoren seg enkelt tilbake til startposisjonen etter bruk.

Fleksibel tut

Nyt bedre komfort og større fleksibilitet takket være en 90° svingbar tut. Du kan enkelt svinge tuten både til høyre og venstre for en enda bedre brukeropplevelse. Dette lar deg enkelt rengjøre hele servanten, og vaske ansiktet eller hendene.

GROHE PLUS DESIGN

Rundt design

GROHE PLUS er inspirert av buen, en arkitektonisk form som står for både styrke og letthet. De taktile kurvene på dette moderne armaturet gjør det til en opplagt match med andre runde elementer på badet - alt fra dusjhoder til servanter.

Firkantet design

Ved å bruke buens form da GROHE Plus ble designet, er den ideel både i kombinasjon med runde og skarpe, kubistiske versjoner av dusjhoder eller bolleservanter.

En perfekt match

Den tofargede overflaten på noen av modellene, for eksempel skinnende krom kombinert med rent hvitt akryl, fremhever den glatte overflaten og de klare linjene på armaturet. Det gjør kranen til en perfekt match med GROHE SmartControl og Rainshower SmartActive.

BILDER

GROHE PLUS - Presisjon utover design

Produktsortiment

Finn et showroom nær deg

GROHE Plus