Vannbesparende dusjhoder

Velg riktig dusjhode, og du kan redusere vannforbruket betydelig mens du fremdeles nyter godt av en behagelig og revitaliserende opplevelse. Dette er ikke bare bra for miljøet og fremtidige generasjoner, det vil også redusere husholdningsregningen.

Kvalitetsmaterialer, førsteklasses design og avansert teknologi har alle en viktig rolle i å spare vann. GROHE EcoJoy ™ hånddusjer har enten en integrert strømbegrensning, en øko-knapp eller spraydimmer som lar deg velge når du skal redusere vannmengden.

New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta

New Tempesta

Rainshower® Icon, Eco og Solo håndholdte dusjhoder har alle en vannbesparende øko-knapp på håndtaket - bare skyv knappen og du kan redusere vannet som brukes i dusjen med opptil 40%. Det glorie-formede designet til Rainshower® Icon-hånddusjen bruker mindre vann til å levere en stor, jevn spray, mens Rainshower® Eco har en sprøyteplate formet etter menneskets form sett ovenifra som sikrer at du fullstendig dekkes, men ikke kaster bort vann.

Euphoria-hånddusjen har en spraydimmer på dusjen, slik at du gradvis kan redusere volumet av vann som brukes, samt bytte mellom sprøytemønstre.

Bruk mindre vann og spar energi
Velg et vannbesparende dusjhode, og ikke bare vil du redusere vannforbruket du vil spare energi også. Ved å bruke mindre vann trengs det mindre energi for å varme vannet, så fordelene er todelt.

Anbefalte produktkolleksjoner

Rainshower Icon

Tempesta Cosmopolitan