Hode- og sidedusjer

Rund eller kvadratisk? Stor eller liten? Vegg- eller takmontert? GROHE dusjhoder kommer i alle former og størrelser og passer derfor til enhver design og ethvert budsjett. Alle designtypene har GROHE DreamSpray-teknologi som gir en luksuriøs full vannstråle og uslåelig dusjglede, mens SpeedClean dusjdyser hindrer oppbygging av kalkavleiringer.

Show Shower Collections
Euphoria Cosmopolitan Hodedusj

Design og Installasjon av dit faste dusjhode

GROHE faste dusjhoder kan brukes med enten en veggmontert dusjarm eller en takmontert dusjarm. Våre kolleksjoner omfatter også hodedusjer som er laget for å festes direkte til veggen eller monteres innfelt i taket.
For å styre strømmen av og temperaturen på dusjvannet trenger du:

  • en skjult termostatisk dusjventil
  • eller et skjult dusjbatteri

Termostatiske dusjventiler og armaturer til dusjbatterier finnes i våre armaturkolleksjoner.

Allure Brilliant Thermostatic shower mixer | Antonietty Architects AG, Switzerland

Vægmonterede og loftsmonterede brusehoveder

Du kan vælge mellem to længder brusearme, og dermed kan du bestemme, hvor langt fra væggen brusehovedet er placeret, så du kan få en behagelig stilling under bruseren. Vores brusearme fås med en armlængde på 282 mm eller 378 mm og passer sammen med de fleste GROHE hovedbrusere.

Fastmonterede brusehoveder er med deres kompakte størrelse ideelle til små bruseområder. Vinklen på brusehovedet kan indstilles til at lede vandet i den mest behagelige position.

Hvis du har pladsen til det, kan du understrege din stil ved at placere brusehovedet i midten af et stort walk in-bruseområde.