Lag fantasifulle baderomsløsninger med GROHE Rapid SL

En verden av planleggingsmuligheter

Enten prosjektet er en renovering eller et nybygg, så åpner Rapid SL WC installasjonen opp en verden av design muligheter på badet.

Designet for GROHE Rapid SL sanitære rammer sikrer rask og sikker fiksing av de siste vegghengte WCer, bider og kummer. Med Rapid SL, er plasseringen av sanitærutstyr ikke lenger begrenset til de eksisterende veggene. Den bærende kapasiteten av rammene våre (400 kg for WCer og 150 kg for kummer), kan brukes i fulle og midthøye skillevegger.

Bruk dem til å sone områder innenfor badet eller for å lage skillevegger mellom søvn og badsteder i åpne områder. Rammer er tilgjengelig i et utvalg av tre høyder, slik at du kan finne et vegghengt toalett og bidet på en rekke ulike steder - selv under Windows.

Stille netter - skjulte sisterner med GROHE Whisper

Enten det er i et hotell eller en privat bolig, sørger GROHE Whisper for at alle får en god natts søvn. Selv om noen spyler toalettet midt på natten i et tilstøtende rom, støtter en frikoplet pipe som hindrer lydoverføring til strukturen av bygningen når vannet slippes ut fra den skjulte sistern i WC-skålen.
I tillegg, hvis du sammenkobler sisterne med den nye NovaLight trykkplaten som gir fra seg en myk bakgrunnsglød, er det ingen grunn til å slå på hovedlyset.

Nova Light flush plate

Doble spylesisterner for enkel vannsparing

Alle GROHE skjulte sisterner gir deg valget mellom enkelspyling, dobbel spyling, start / stopp spyling eller ekstern aktivering avhengig av ditt valg av spylingsplate.

Sisterner leveres med en fabrikksetting for dobbel spyling på 6 liter (stor spyling) og 3 liter (liten spyling). Enkel ”på-stedet” tilpasning av væskemengden sikrer kompatibilitet med alle keramikker og avløpskrav. Følgende kombinasjoner er mulig: 9 og 4 liter, 4,5 og 3 liter eller 4 og 2 liter.

Dual Flush Cisterns

GROHE Fresh

Et omfattende utvalg av trykkplatedesigner sikrer komplett designsamordning med alle stilarter av kran og badinnredning. GROHE trykkplater gir også enkel og direkte tilgang til sisternen for vedlikehold og er kompatible med GROHE Fresh. GROHE Fresh som ble lansert i 2009, gjør det mulig å bruke toalettblokkerer med skjulte sisterner.

GROHE Fresh

Installasjonssystem Rapid SL

Installasjonssystem Rapid SL

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring