GROHE SilkMove ES

starter med kaldt vann

Den intelligente kombinasjonen av energisparing og uanstrengt vannkontroll

GROHE SilkMove ES teknologien tilbyr ikke bare en unik jevn drift, men oppfordrer også til ansvarlig behandling av energi og vann. Med vannet i kaldt modus og spaken stilt i midten springer ES teknologien til live. Dette fjerner muligheten for å slå på kranen i en blandet varmt- og kaldtvannsmodus, noe som sparer energi ved å unngå unødig oppvarming av vann for daglige ritualer som å børste tenner og vaske hendene.

Når du trenger varmt vann, sikrer den brede vinkelen på håndspaken, ved å flyttes 90 grader til venstre av midt-posisjonen, at vannflyten er svært responsiv og presis, noe som gir deg total kontroll over temperatur og vannføring.

GROHE SilkMove ES teknologi er et harmonisk ekteskap mellom design og teknologi, og leverer en forbedret vannopplevelse mens den oppmuntrer til ansvarlig bruk av verdifulle ressurser.

GROHE SilkMove

De spesielle keramiske platene og Teflon teknologien i GROHE SilkMove patronene sikrer et liv med uanstreng presisjon.

GROHE SilkMove ES

Bruk håndspakens midtposisjon for kaldt vann, og GROHE SilkMove ES reduserer svinn av varmtvann, noe som sparer dyrebart vann og energi.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove E garanterer en like jevn drift som på dag en - selv etter 20 år.

GROHE EcoJoy

GROHE EcoJoy ™-teknologi inkludert

Alle produkter utstyrt med GROHE SilkMove ES drar også nytte av vår innovative GROHE EcoJoy ™-teknologi.

Den meget innovative GROHE EcoJoy ™-teknologien reduserer vannforbruket med opptil 50% uten at det påvirker ytelsen.

GROHE EcoJoy™

Beregn besparelsene dine nå

Spar vann og energi
Vår vann- og energikalkulator hjelper deg med umiddelbart å se hvor mye du kan spare med et GROHE EcoJoy eller GROHE SilkMove ES ettgreps blandebatteri. Om noen få klikk vil du kunne se årlige kostnads- og energibesparelser

Start Water and Energy Calculation

Recommended product ranges

Eurocube

Eurosmart Cosmopolitan

Eurostyle

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring