GROHE StarLight

Produsert-for-å-vare overflater som spenner fra edelt matt til å skinne som en diamant

GROHE kraner er garantert til å se like vakre ut som de gjorde den dagen du først falt for dem. Den spesielle oppskriften på suksess ligger i vår langvarige overflatekvalitet: GROHE StarLight -teknologi.

En kontinuerlig forbedring av vår unike platteringsprosess i løpet av de siste 75 årene gjør at vi kan produsere en robust og ulastelig overflate som er anerkjent som en av de beste utførelser i verden. Dette er takket være strenge kvalitetskontroller og pågående investeringer, og gir deg livslang glede.

I tillegg til den klassiske krom overflaten bruker GROHE state-of-the-art maskiner for å levere eksepsjonell kvalitet. Den fysiske damp deponeringen (PVD) sikrer at overflatens sammensetningen er tre ganger hardere, og leverer glitrende gull eller avansert rustfritt stål. Foruten å være hardere, er overflaten også ti ganger mer motstandsdyktig mot riper, så den kan bli høyt verdsatt livet ut.

Hele spekteret av GROHE utførelser, fra matt til skinnende og i alle fargevalg, tilbyr GROHE StarLight en produsert-for-å-vare finish. En feilfri, langvarig overflate er designet for å være svært motstandsdyktig mot smuss og riper, noe som gjør vedlikehold uanstrengt og sikrer et god- som- ny utseende i mange år.

GROHE StarLight surface

GROHE StarLight -overflate sammensetning

GROHE-surface-hardness

overflatehardhet and ripe motstand

3x more surface hardness and 10x more scratch resistance

Recommended product ranges

Allure Brilliant

Eurocube

K7

Minta

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring