Jevn håndtering av armaturet livet ut

Jevneste håndtering for enkel presisjon og maksimal komfort for en levetid.

Bare GROHE blandebatterier leverer den unike GROHE SilkMove -opplevelsen. Den rikholdige, glatte håndteringen av våre ettgreps blandebatterier uttrykker perfekt kvalitet og overlegenhet av merkevaren vår. GROHE SilkMove patroner leverer gradvis og presis kontroll av vannstrøm og temperatur.

Patronen er midtpunktet i ethvert blandebatteri og det er også hvor de keramiske skivene er lokalisert. De er laget av en verdensrom-testet keramisk legering, hvor den ene glir over den andre med stor presisjon. Den speilblanke polerte overflaten blir så belagt med et spesielt smøremiddel med Teflon -teknologien for friksjonsfri ytelse. Blandebatteriets hendel er koblet til platene med et solid messingselement for maksimal styrke og holdbarhet. Det er viktig at bearbeidingen og kvaliteten av denne presisjonen er av høyeste standard, slik at de leverer uovertruffen ytelse.

GROHE er en av verdens ledende armaturprodusenter og en av få i verden som produserer sine egne avanserte patroner. Våre patroner er konstruert for å tåle mange års bruk - for en livslang og vedlikeholdsfri drift.

I en storstilt utholdenhetstest for ettgreps blandebatterier undersøkte Tysklands TÜV SÜD den mekaniske slitasjen til produkter av ni anerkjente internasjonale produsenter. Blant de forholdene som ble testet var: driftskreftene i bevegelsen av spaken, dreiemomentet etter en lengre hvileperiode, operatørselskapene presisjon og tetthet. Resultatet: GROHE er den klare testvinner.

GROHE SilkMove

De unike keramiske skivene og Teflon teknologien i GROHE SilkMove patronene sikre et liv med problemfri presisjon.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove bevegelsesvinkel.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove garanterer jevn drift som på dag én - selv etter 20 år.

Recommended product ranges

Allure

Eurostyle Cosmopolitan