Shower Thermostats

Termostatiske dusjventiler

GROHE termostatiske blandebatterier er designet med verdens mest sensitive termometer i tankene: huden din. Våre termostater er laget av materialer av høyeste kvalitet og er utstyrt med bransjeledende teknologier for å sikre maksimal dusjsikkerhet og -komfort. En rekke stiltyper er tilgjengelige for å oppfylle kravene du har til design og installasjon.

Show GROHE Bathroom Collection
GROHE TurboStat

Termostatiske dusjbatterier – for komfortabel dusjing

En termostatisk dusjventil blander varmt og kaldt vann til den temperaturen du ønsker. Den sikrer at vanntemperaturen holder seg konstant mens du dusjer.

Den raske responstiden betyr at selv om noen et annet sted i huset slår på en armatur eller spyler toalettet, forblir temperaturen på dusjvannet den samme.
Du kan stoppe vannet midt i dusjingen, f.eks. for å ha sjampo i håret, og deretter begynne å dusje igjen med samme temperatur.
Temperaturvalget er enkelt takket være førsteklasses Carbodur keramiske plater inne i ventilhåndtakene. Platene sikrer smidig betjening og ekstra bred bruksvinkel

Spar vann og energi

Førsteklasses teknologi inne i våre termostatiske ventiler vil hjelpe deg med å spare vann og energi – og dermed redusere regningene.

  • Våre termostatiske dusjbatterier har en Eco-knapp
  • Dusjen vil starte med redusert vannmengde
  • For å øke vannstrømmen må du aktivere Eco-knappen – en enkel funksjon som får deg til å tenke før du bruker mer vann.
Grohtherm 1000 Cosmopolitan

Designet for ytelse

Vi er eksperter på termostatisk dusjteknologi og fortsetter å investere i nye teknologier for å øke dusjsikkerhet og -komfort.

Innovative teknologier som GROHE TurboStat og GROHE CoolTouch garanterer ytelsen til våre termostatiske blandeatterier. GROHE StarLight sikrer det perfekte utseendet.

Grohtherm 2000 NEW Termostatbatteri til kar & dusj

Velg et GROHE termostatisk blandebatteri for en sikker dusj

GROHE termostatiske dusjbatterier leveres med flere bransjeledende teknologier og er utviklet med tanke på din sikkerhet:

GROHE TurboStat reagerer på endringer i vanntilførselen og justerer blandingen av varmt og kaldt vann i tråd med dette slik at det ikke er noen risiko for at dusjvannet plutselig blir farlig varmt.
GROHE CoolTouch sikrer at overflaten på termostaten aldri blir for varm til å berøres SafeStop-knappen må aktiveres for å heve temperaturen over den trygge temperaturen på 38 ºCelsius. SafeStop Plus begrenser maksimaltemperaturen til 43 ºCelsius.
Våre termostatiske blandebatterier slås automatisk av hvis kaldtvannstilførselen svikter.

Grohtherm 3000 Cosmopolitan

Termostatiske ventiler som oppfyller alle dine krav til design

Vårt omfattende utvalg av termostatiske dusjventiler sørger for at det er et produkt som passer til dine installasjonskrav.

Seriene våre omfatter:

  • Overflatemonterte termostatiske dusjventiler – til bruk med en hånddusj
  • Overflatemonterte termostatiske blandebatterier til bad/dusj – med en kartut og tilkobling for en hånddusj
  • Skjulte termostatstiske dusjventiler som passer til vår armaturkolleksjon