GROHE Zero

Blyfrie og korrosjonsbestandige kraner takket være den unike GROHE utviklede legeringen.

Som en global merkevare, vil vi utrettelig vie oss til å utnytte vår kunnskap, teknologiske kompetanse og tyske presisjons-prosjektering for å gjøre best mulig bruk av verdens begrensede ressurser. Utviklingen av GROHE Zero bringer en banebrytende tilnærming til kran produksjon.

GROHE Zero

Blyfrie og korrosjonsbestandige kraner takket være den unike GROHE utviklede legeringen.

Etter mye forskning har vi redusert blyinnholdet i messingen til et ubetydelig nivå. Bly er erstattet med harmløse metaller som kobber, slik at potensiell blyforurensning av drikkevann er på et absolutt minimum. GROHEs omfattende erfaring og kompetanse innenfor produksjonsprosessen, sammen med de tekniske mulighetene som våre egne fyringsanlegg tilbyr, har ført til at vi setter nye standarder for drikkevann med GROHE Zero.

Enda viktigere så sikrer den nye GROHE Zero legering en enestående lang levetid. Dens sammensetning har vist seg å være fem ganger mer motstandsdyktig mot korrosjon. Med en GROHE Zero tappekran kan du være sikker på at du vil fråtse i ren nytelse av vann i alle aspekter - dag etter dag, og gjennom et helt liv.