DITT LIV. DINE REGLER.

DIN DUSJ. DIN TUR.

GROHE SMARTCONTROL

GROHE SMARTCONTROL KRAFTIG OG SJENERØS DUSJ SOM GIR DEG FULL KONTROLL

GROHE SmartContol er den innovative dusjen som lar deg enkelt justere vannmengde og temperatur. Du kan også velge ditt foretrukkede spraymønster og bytte mellom hode- og hånddusj uten å anstrenge deg. Du vrir helt enkelt på GROHE ProGrip-knappen for å øke eller redusere vannmengden – fra vannbesparende til fult styrke. Trykk på knappen for å pause vannet. SmartControl husker instillingene dine til neste gang du starter dusjen.

Push the button to start the shower.

Turn to adjust the water volume gradually from Eco to Full Flow.

Push again to stop or pause the shower. Your preferred water volume remains the same when you restart the shower.

Dusjnytelse i tre grader

Fleksibel

GROHE SmartControl gir deg en fleksibel kontroll. Skru på knappen for å finne ønsket vannmengde. Velg også hvilken spray du vil ha: fra en skånsom stråle til forfriskende dusj. Det er din dusj, akkurat slik du vil ha det.

Kraftig

Start med en kraftig stråle for å skylle ut sjoampoen og øk mengden til enkonsentrert stråle for å massere bort dagens stress.

Avslappende

Ta en pause i fra hverdagen og slapp helt av med GROHE SmartControl. Velg en myk og forfriskende regndusj, eller skru opp volumet for friskt sommerregn.

UTFORSK EN VERDEN MED SMARTCONTROL

GROHE SmartControl leveres i et stort utvalg av installasjonsalternativer og kombinasjoner.

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring