Nyt vann på en bærekraftig måte

Spar vann. Spar energi. Spar ressurser. Tenk så trist og leit det høres ut! Likevel viser de banebrytende teknologiske løsningene til GROHEs kolleksjoner at en praktisk ansvarsfølelse kan være noe positivt - ikke bare for miljøet, men også for deg selv.

Ta ansvar frivillig

Sustainability

Finnes det fortsatt noen som lar vannet renne inn i avløpet mens han eller hun børster tennene sine? I dag er vår bevissthet rundt denne svært etterspurte naturressursen altfor høy for slik oppførsel.

Kun tre prosent av vanner på jorden er drikkevann. For GROHE er en bevisst, økonomisk bruk av energi og ressurser ikke bare en utfordring, men også en stor kilde til glede. Det er derfor vi investerer all vår innovasjonskraft i utviklingen av bærekraftige systemer. For eksempel har vår GROHE EcoJoy™ -teknologi lenge vært en selvfølge i mange av våre inventar og dusjer. Teknologien bidrar til å redusere vannforbruket med opptil 68 prosent - og lever virkelig opp til navnet sitt.

Selvfølgelig er det ikke bare på badet, men også på kjøkkenet at GROHE forvandler aktiv miljøbevissthet til komfort og bekvemmelighet som samvittigheten din kan leve med. Nå kan du nyte luksusen av kokende vann rett fra kranen uten å bekymre deg for miljøet. GROHE Red bruker mindre energi enn om du koker vannet på vanlig måte. Og med GROHE Blue har du alltid nedkjølt drikkevann med eller uten kullsyre, uten at vannet må transporteres i lastebilder til butikken og senere hjem til deg. For ikke å snakke om flaskene av plastikk.

GROHE Watercare

GROHE WaterCare

GROHE WaterCare er et løfte om at vi, sammen med våre kunder, sørger for å sikre fremtiden til denne verdifulle naturressursen. GROHE gjennomfører mange tiltak for å oppnå dette.

De produktene vi utvikler for våre kunder sikrer økonomisk bruk av vann og energi uten at det går på bekostning av komfort.

Om lag to tredjedeler av vannforbruket i private husholdninger er redegjort for i baderommet med WC eller urinal. Så mye som en tredjedel av vannforbruket skylles ned i toalettet. Moderne sanitærteknologi, som vår dual flush teknologi, hjelper til med å bruke opp til 50% mindre vann.

Bærekraftig Teknologi fra GROHE

GROHE EcoJoy

GROHE EcoJoy™ teknologien hjelper oss og deg med å holde vårt løfte - samtidig som vi fortsatt kan nyte vannet. Denne teknologien er allerede innebygd i mange av våre armaturer og dusjsystemer som en standard. Dette minimerer forbruk og maksimerer bekvemmelighet.

Vannbesparende baderomsteknologier