GROHE SilkMove

Den jevneste håndtering for uanstrengt presisjon og maksimal komfort som varer livet ut.

GROHEs blandebatterier er de eneste som gir den unike GROHE SilkMove-opplevelsen. Den brukervennlige og behagelige betjeningen av ettgrepsbatteriene er et typisk uttrykk for kvaliteten og de suverene egenskapene til vårt varemerke.

GROHE SilkMove

Patronen er blandebatteriets nervesenter, og det er her du finner de keramiske skivene. Vippehåndtaket på batteriet er koblet til skivene med en stang – GROHE bruker solid messing for slitestyrkens skyld. Når skivene beveger seg over hverandre, stenger de enten av for vannet eller lar det slippe forbi. Derfor er kvaliteten og utførelsen på disse delene viktig for blandebatteriets ytelse.

GROHE er en av verdens ledende produsenter av blandebatterier, og en av de få som produserer sine egne patroner. Våre patroner fremstilles i en høyteknologisk prosess og har skiver av en keramisk legering som brukes i romfartsindustrien. Skivenes polerte, speilblanke overfl ate blir belagt med et spesielt tefl onmateriale som sørger for friksjonsløs drift. Ettersom våre blandebatterier er utformet for å brukes i årevis, legger vi inn mikrokamre med dette smørematerialet i patronen – for årelang, vedlikeholdsfri bruk.

Takket være denne topp moderne teknologien har blandebatteriene en ekstra bred funksjonsvinkel som gir deg full kontroll over vannmengde og temperatur.
I likhet med alle våre teknologier er GROHE SilkMove enda et perfekt eksempel på design og teknologi som går hånd i hånd for å gi deg en bedre vannopplevelse.

GROHE SilkMove

De spesielle keramiske skivene og Teflon-teknologien i GROHE SilkMove-patroner sikrer et liv med uanstrengt presisjon.

GROHE SilkMove

Vår ekstra brede GROHE SilkMove-betjeningsvinkel.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove garanterer en like jevn drift som første gang du tok den i bruk - også 20 år etter.

Recommended product ranges

Minta

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring