Avkjølt og sprudlende vann fra kranen

Vår alt-i-ett vannkjøler og karbonatiseringssystem til hjemmet leverer friskt avkjølt og filtrert vann rett fra kjøkkenkranen, med et nivå av kullsyre tilpasset din smak.

GROHE Blue

GROHE Blue Avkjølt & Sprudlende Vannfilterkranen med tilbehør

Med alle funksjoner og fordeler som finnes på GROHE Blue Pure, GROHE Blue Avkjølt & Sprudlende tar vannfiltersystemer til det neste nivå. Ikke bare har systemet et avansert filter under vasken, det avkjøler også vannet og har et utvalg av to nivåer av kullsyre.

Kraner med vannfilter- sparer på naturressurser
Med et vannfiltersystem i hjemmet er det ikke behov for å transportere vannet fra kilden til matvarebutikken, og heller ingen grunn til å slepe tunge flasker med mineralvann hjem.

Avkjølt og kullsyreholdig vann rett fra kjøkkenkranen
GROHE Blue Chilled and Sparkling Starter kit

Vannkjøler i hjemmet

Vannkjøler i hjemmet
Etter at vannet har passert gjennom en fire-trinns filtreringsprosess avkjøler beholderen under vasken det filtrerte vannet til en behagelig temperatur på 6° grader.

Kullsyrevann i hjemmet
Naturlig, litt kullsyre, eller fullt kullsyreholdig? I motsetning til andre kullsyreprodusenter tar ikke vårt vannfilter med kjøler og kullsyre opp noe ekstra plass på kjøkkenet.

GROHE Blue Chilled & Sparkling vannfiltersystem gir filtrer, avkjølt og kullsyreholdig vann direkte fra kjøkkenkranen.

Bare vri tre-trinnshåndtaket på venstre side av kranen for å velge avkjølt og filtrert vann, med et nivå av kullsyre perfekt innstilt til din gane.

  • Step 1 – Naturlig
    Step 2 – Litt kullsyre
    Step 3 – Fullt kullsyreholdig
GROHE Blue Chilled & Sparkling vannfiltreringssystem

Anbefalte kolleksjoner

GROHE Blue Professional

GROHE Blue Professional

GROHE Blue Professional

GROHE Blue Pure

GROHE Blue Pure