<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Bau

BAU

Enkelt og moderne er det som beskriver Bau-kolleksjonen til Grohe. Den sylinder formede tuten gir en følelse av letthet, og passer perfekt inn på det moderne kjøkken. Kranen er tilgjengelig med høy, middels og lav tut, slik at du enkelt kan velge det som passer ditt kjøkken best. Dette gjør at du kan velge mellom mer manøvreringsrom eller en mer kompakt løsning. Hver kran har en myk svingmekanisme, og perlatoren på de lave og medium tutene kan enkelt byttes ut uten problem. Med Grohe Zero teknologien er vannet 100 % bly- og nikkel fritt. I tillegg sikrer Grohe QuickFix at montering skjer opptil 65 % raskere enn hos sammenlignbare kraner. Med rene linjer og et bredt utvalgt av design, passer Grohe Bau perfekt til klassiske eller moderne kjøkkenløsninger.

GROHE QUICKFIX PLUSS
Verktøyfri installasjon og en forhåndsmontert tappekran gjør monteringen opptil 65% raskere enn på sammenlignbare produkter. Dette gjør installeringen rask og problemfri.

Grohe Zero
Vannet i kranen kommer ikke i kontakt med bly og nikkel. Denne teknologien til GROHE sikrer et rent drikkevann som er 100% bly-og nikkelfritt.

Enkelt å bytte perlator
Bytt enkelt ut perlatoren i kranen med en verktøyfri teknologi.

Ditt kjøkken

Prisvinnende design med innovative funksjoner

Produktsortiment