Oppdag alle fordelene med GROHE Red

Designet ned til siste detalje med tanke på bekvemmelighet, bærekraft og sikkerhet. GROHE Red presenterer en rekke intelligente og uunnværlige funksjoner.

SIKKERHET FØRST

Vår første forpliktelse er til din sikkerhet. Derfor kommer GROHE Red med en unik, ufeilbar barnelås

MINDRE AVFALL

Du tar bare den eksakte mengden varmtvann du trenger, slik att du sparer på vann og energiforbruk

REN, FRISK SMAK

Filtrert vann oppvarmet til 100 ºC for en eksepsjonell smaksopplevelse

FRIGJØR DIN KJØKKENBENK

Filtrert vann oppvarmet til 100 ºC betyr at det ikke er nødvendig med en vannkoker. GROHE Red dekker alle behovene du har for vann med en enkel kran.

TEKNOLOGI DU KAN STOLE PÅ

Hvis det er barn i familien din, kan det være få bedre grunner til å fjerne vannkokeren for godt. Dessverre fortsetter vannkokere å være årsaken til mange ulykker på kjøkkenet. Tragisk nok er ofrene for disse ulykkene oftest små barn under 5 år. Det skjer igjen og igjen: et barn griper i ledningen eller søler en vannkoker med kokende vann over seg selv. Det er forferdelig å tenke på.

I Storbritannia opplever over 360 små barn alvorlig skolding hvert år. Det er ett barn hver dag - og et barn for mye. Når du velger GROHE Red, kan du være sikker på at du velger sikkerhet først. GROHE Red har bestått den tyske TÜV-testen, den uavhengige organisasjonen som bekrefter at gjeldende sikkerhetskrav og kvalitetsstandarder er oppfylt.

ØYEBLIKKELIG 100 °C - ØYEBLIKKELIG SIKKERHET

Vi designet GROHE Red for å være det tryggeste systemet tilgjengelig - fordi ingenting er viktigere enn å beskytte deg og din familie. Våre kraner har en sikker barnelås og sikkerhetsfunksjon som eliminerer all fare for skolding. Det er heller ikke fare for sprut: GROHE Red har patentert luftblander, som sikrer at strømmen av kokende vann strømmer jevnt uten å sprute. I det sekundet du tar hånden av knappen, vil avskjærings funksjonen stoppe strømmen av umiddelbart.

BARNESIKRING: Sikkerhet er viktigst i en families kjøkken - og derfor kommer GROHE Red kraner med barnelås

Trykk på barnelås-knappen i 1 sekund for å låse opp funksjon for kokende vann.

Når du låser opp, vil LED-lyset blinke rødt, og lyse kontinuerlig så snart barnelåsen er deaktivert.

For å starte strømmen av kokende vann, trykk og hold nede aktiveringsknappen. Fjern fingeren for å stoppe vannstrømmen.

ALT FOR PEN TIL Å GJEMMES BORT

Elegant og strømlinjeformet, GROHE Red berederen ser for bra ut til å leve i skapet. Det minimalistiske designet gir sin funksjonalitet. Det at den er laget av titan gjør den ekstremt motstandsdyktig overfor rust og kalkoppbygging - og opprettholder perfekt ytelse over en lang levetid. I motsetning til de fleste beredere som vanligvis er laget av rustfritt stål eller kobber, garanterer GROHE Red berederen at det ikke kommer metallisk smak. Finnes i to størrelser, GROHE Red kan levere 3 liter eller 5,5 liter på et øyeblikk.

Vi legger all vår energi til sparing av energi

Kan man virkelig spare energi ved å ha kokende vann konstant klar? Svaret er et klart ja. GROHE Red titanium berederen er årsaken: den gode isolasjonen gjør at det kreves minimum av energi for å opprettholde temperaturen til 100°C. Sammenlignet med mengden som kreves av en vannkoker eller en komfyr, sparer GROHE Red verdifull energi. Bare tenk på hvor ofte du bruker vannkokeren. Hver gang du trykker på knappen, går det på strømregningen din. Det skjer ikke med GROHE Red.

Skal du på ferie? Da kan du enkelt sette berederen i feriemodus - på den måten oppvarmes vannet kun til 60 ºC - noe som sikrer ytterligere energibesparelser.

Energikostnader ved å kjøpe 1 liter av vann

FYLL FLERE MAGER MED GROHE RED POTFILLER

En gjennomsnittlig vannkoker kan kun koke maksimalt 1,7 liter om gangen. I motsetning til GROHE Red. Den har en nyttig Potfiller-funksjon som gir opptil 3 liter kokende vann med en gang. Utmerket til et spaghetti måltid eller noe annet der det er behov for mye kokende vann på en gang. Når Potfiller-funksjonen opererer, kan du ta tommelen av knappen - da kan du ha begge hender fri for å holde tunge kjeler.

Lås opp Potfiller-funksjonen ved å trykke på barnesikringsknappen to ganger på rad, til LED-lyset går fra rød til gul

Deretter trykker du på den nedre aktiveringsknappen for å starte Potfiller

Nå vil kokende vann strømme i 60 sekunder, opp til 3 liter, før den stopper automatisk

FÅ TEMPERATUREN PERFEKT - OPPDRAG UTFØRT

GROHE Red kan gjøre mye mer foruten å levere kokende vann umiddelbart -Takket være blandeventilen.

Hvis kjøkkenet ditt bare har kaldt vann, kan du bruke GROHE Red berederen for å få varmt vann. Når berederen er koblet til blandeventilen, blander den kokende vann med kaldt vann fra vannforsyningen, for å levere varmt vann til blandevannspaken på springen. Takket være Coldfill-installasjonen, er det ikke behov for varmtvannstank. Men forutsatt at du har varmtvannsforsyning - kan det fortsatt være en ventetid før det varme vannet kommer og i mellomtiden renner vannet nedover avløpet. Blandeventilen griper inn, blander kokende vann med kaldt for å kompensere og opprettholde en konstant, termostatstyrt, varm vanntemperatur. Med Hotfill-installasjonen blir varmt vann tilgjengeligmed en gang. Ikke vent. Spar vann.Blandeventilen er tilgjengelig som ekstrautstyr og kan kombineres med hvert GROHE Red sett.

COLDFILL INSTALLASJON:

Kokende vann blandes med kaldt vann fra strømnettet for å tilføre varmt vann til kjøkkenkranen.

HOTFILL INSTALLASJON

Øyeblikkelig varmt vann via GROHE Red berederen med vedlagt blandeventil

Energieffektivitetsvurdering A når den brukes med blandeventil 40841001 til å genere varmt vann.

GARANTIEN FOR REN SMAK

ALT KOKER NED TIL FILTERET

GROHE Red leveres med høyytelsesfiltre. De bruker en fem-trinns filtreringsprosess for å fjerne selv det minste spor av urenheter fra vannet -samtidig som du beholder alle de viktige mineralene som er til nytte for helsen din. Utover å garantere en uovertruffen smakopplevelse, oppfyller filteret en annen viktig funksjon: ved å filtrere ut kalk, sikrer den at berederen kan fungere perfekt over sin lange levetid.

Les mer om de eksklusive filterne

Try GROHE Red Now. Find a showroom.

Registrer din GROHE Red og få to fordeler!

Ved å registrere din GROHE Red nå, vil du motta en velkomstpakke med GROHE RED-oppskriftsboken og GROHE Red termos-flasken inkl. te filter! Du vil også få gleden av ett ekstra års garanti på produktet ditt! For å gjøre dette, velg ditt produkt fra listen nedenfor, skriv inn kjøpsdato og dato for installasjon. Det er så enkelt! Du vil da motta ditt garantisertifikat via e-post!

Registrer din GROHE Red kran

LAG DIN EGEN VARMEKILDE

Gjør deg klar til å installere din egen varmekilde - det kan gjøres ved noen enkle trinn.Den tynne GROHE Red berederen er tilgjengelig i 2 størrelser og passer pent under vasken samtidig som den frigjør dyrebar plass på arbeidsflaten.

Gå tilbake til GROHE Red produksiden

Utforsk GROHE Red produktportefølje

Brosjyre

Last ned vår nye GROHE Red brosjyre

GROHE RED FAQ

Finn svar på dine spørsmål

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring