Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

GROHE Blue Påfyll 425 g CO2 flasker (4 stk)

40687000 - GROHE Blue Påfyll 425 g CO2 flasker (4 stk)
40687000 - GROHE Blue Påfyll 425 g CO2 flasker (4 stk)
40687000 - GROHE Blue Påfyll 425 g CO2 flasker (4 stk)

Produktbeskrivelse

GROHE Blue Refill består av 4 x CO2-flasker for bruk sammen med et GROHE Blue-system – fyll opp med filtrert og karbonert vann

Elsker du smaken av filtrert, avkjølt og karbonert vann rett fra kranen? Denne GROHE Blue Refill-pakken av 4 x 425 g CO2-flasker som karbonerer det rene vannet fra GROHE Blue-kranen din. Nå vil du aldri gå tom for vann. Hver flaske rekker til 75 liter vann med kullsyre. Du kan stole på at hver eneste dråpe fra kranen har en ren og deilig smak. GROHE bruker kun CO2 fra naturlige kilder dypt nede i bakken, med hele 99,9 % v/v renhet for en naturlig smak av velvære. Det bidrar også til å regulere syre-/base-balansen i kroppen slik at du får bedre helse. Enkelt å transportere, og installasjonen tar kun 430 sekunder – skru ut den brukte flasken, og skru inn en ny. Det kan ikke bli enklere – eller tryggere. Legg merke til: Refill-produktet kan kun bestilles når du har fire tomme 425 g CO2-flasker klare til retur.

Produktfordeler

Karbonering med en ren og naturlig smak

Innholdet i CO2-flaskene våre kommer fra naturlige og rene underjordiske kilder. Det er dokumentert at dette gir bedre smak enn «kunstig» CO2. Vannet har en ren og naturlig smak, og det bidrar også til å regulere syre-/base-nivået i kroppen.

Tekniske data og vedlikehold

Teknisk informasjon

Vis måltegninger