Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

GROHE Blue Home L-tut Oppstartssett

31454DC0 - GROHE Blue Home L-tut Oppstartssett
  • supersteel
  • krom
Produktnummer 31454DC0
EAN 4005176323010
NRF-nr. 4220843
21 585,00 kr Veiledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE Blue Home Duo – en klassisk kjøkkenkran som også er en bærekraftig kilde for deilig filtrert, avkjølt og karbonert vann

Elsker du rent og forfriskende filtrert eller karbonert vann, men hater du å måtte kjøpe flaskevann? Med GROHE Blue Home Duo får du ditt eget filtreringssystem hjemme, slik at du kan nyte vann med eller uten kullsyre rett fra kjøkkenkranen. GROHE Blue Home Duo startsettet inneholder alt du trenger for å kunne nyte filtrert, avkjølt eller karbonert vann. Du kan til og med velge om du vil ha mye eller lite kullsyre. Og med en Blue Home Duo-kran får du samtidig alle fordelene ved en klassisk GROHE kjøkkenkran. Settet kombinerer en ettgreps GROHE Blue-kran og en lavenergi hjemmekjøleenhet, som inneholder filteret og CO2-flasken for karbonering. Kjøleenheten passer i alle skap som er mer enn 30 cm brede, og både filteret og CO2-flasken på 425 g er enkle å fjerne og bytte. Den elegante L-formede tuten og den slanke kroppen skjuler separate indre vannveier for filtrert og ikke-filtrert vann. Hendelen gir vanlig vann, og du trykker bare på den belyste LED-knappen for å aktivere filteret eller funksjonen for avkjølt eller karbonert vann. Den er like enkel å bruke som smarttelefonen din, og LED-skjermen forteller deg når du må bytte patron. Denne monoblokk kjøkkenkranen har GROHEs velkjente slanke linjer, i tillegg til slitesterk, matt GROHE SuperSteel-finish og slitesterk SilkMove intern mekanisme for enkel håndtering. I tillegg er det ikke behov for eksterne rør, og alt i settet er klart til bruk. Monteringen tar bare 30 minutter! GROHE Blue Home Duo – for et enda mer praktisk kjøkken!

Videos

Produktfordeler

GROHE Blue – rent, kalkfritt vann med frisk smak

GROHE Blue forvandler vanlig kranvann til rent og mykt vann som du trygt kan drikke. Vannet har deilig smak, optimalisert av smartfilterteknologien. Ikke bare smaker GROHE Blue-vann godt i seg selv – du kommer også til å merke at teen og kaffen din smaker fyldigere og mer raffinert. Når kalken fjernes fra vannet, blir vannet ideelt til bruk i for eksempel vannkokere, eggkokere, kaffetraktere og strykejern.

GROHE Blue-filteret fjerner partikler som kan føre til at vannet får uønsket lukt eller smak

Med sin femfasede filterteknologi renser GROHE Blue-filteret vannet og gir det en frisk smak. Når vannet går gjennom filteret, fjernes for eksempel klor, som kan gi uønsket lukt eller smak til vannet. Det fine partikkelfilteret fjerner selv de minste partiklene, slik at du får rent vann med fantastisk frisk smak. Filteret fjerner også tungmetaller og reduserer kalkinnholdet i vannet betydelig. Filteret skiftes raskt og enkelt, slik at du få friskt, kalkfritt vann rett fra kranen.

GROHE Blue Home Duo sørger for både filtrert og vanlig vann fra kranen

To-i-en! Ved å bytte ut den vanlige kranen din med GROHE Blue Duo kan du velge å drikke vanlig vann eller filtrert vann med overlegen kvalitet og smak. Den har også en praktisk høy tut, perfekt når du skal fylle høye mugger med deilig drikkevann. For å garantere perfekt renhet brukes separate indre vannveier som sørger for at det vanlige vannet og det filtrerte vannet aldri kommer i kontakt med hverandre.

GROHE Blue Home cooler – den kompakte måten å avkjøle, karbonere og filtrere vann på

Med den slanke BROHE Blue Home cooler kan du enkelt avkjøle, filtrere og karbonere vannet i kranen. Den passer fint i selv de minste skapene under vasken. Den trenger ikke eksterne rør, noe som gjør den enkel å montere. Et digitalt display, som forteller deg hvor mye filterkapasitet som gjenstår, gjør det enkelt å endre filterinnstillingene, og filteret og CO2-flasken byttes på et øyeblikk. Med lavt energiforbruk og kapasitet på 5 liter i timen sørger denne innovative kranen for at du slipper å vente på perfekt drikkevann. Mål: b: 20 x d: 50 x h: 44 cm.

LED-trykknapp for enkelt vannvalg

Med GROHE Blue Home kan du nå kontrollere tappevann like enkelt som du bruker smarttelefonen. Velg filtrert vann ved å trykke på den innovative LED-knappen. Trykk deretter på ikonet for vann uten kullsyre (LED-displayet blir blått) eller vann med kullsyre (LED lyser grønt). For middels karbonert vann trykker du først på ett ikon, og deretter på det andre. LED-dioden forteller deg også når du må bytte filter og CO2-flaske.

Trenger ingen rør, så du får filtrert vann på et øyeblikk

Hvorfor vente med å nyte deilig og rent drikkevann når du kan installere ditt GROHE Blue Home-system på en halvtime? Installasjonen har bare noen få og enkle trinn, og alt du trenger medfølger i settet.

Høy tut gjør det enkelt å fylle høye kjeler

Denne høye tuten gjør det enkelt å vaske store kjeler, og din GROHE-kran takler alle utfordringene som kjøkkenet kan by på. GROHE-produkter er spesialtilpasset dine behov og hjemmets krav – slik at du får ultimat komfort.

150° svingradius – jevn sving uten kollisjoner

Superfunksjonell til alle dine daglige oppgaver – tuten svinger lett med 150° radius, slik at du får full kontroll, samtidig som den ikke kolliderer med skap og vegger.

GROHE SilkMove® patronteknologi for enkel bruk

Denne premiumkranen har teknologi for kontinuerlig variabel vanntemperatur og vannmengde slik at hendelen er enkel å bruke, selv etter mange års bruk.

SuperSteel – supersterkt: moderne design med utseende av rustfritt stål

Premiumutseende av rustfritt stål: den matte elegansen og den overlegne ripebestandigheten gjør at denne kranen skiller seg ut. SuperSteel-belegget er resultatet av 75 års erfaring og fokus på hver minste detalj. Med sin glatte overflate av rustfritt stål er denne kranen ekstra hygienisk.

Jevn sving

Med sin fleksible svingtut gir denne kranen maksimal komfort med minimal innsats. Dette er spesielt praktisk når du veksler mellom to vasker.

Tekniske data og vedlikehold

Teknisk informasjon

Teknisk produktinformasjon
Vis måltegninger

Produktserie

Kitchen faucets with carbonized & filtered water

31454000
krom
Tilføy produktet til din produktliste
18 938,00 kr Veiledende pris inkl. moms
L-tut Oppstartssett
31454DC0
supersteel
Tilføy produktet til din produktliste
21 585,00 kr Veiledende pris inkl. moms
L-tut Oppstartssett
31455000
krom
Tilføy produktet til din produktliste
18 938,00 kr Veiledende pris inkl. moms
C-tut Oppstartssett
31455DC0
supersteel
Tilføy produktet til din produktliste
21 793,00 kr Veiledende pris inkl. moms
C-tut Oppstartssett
31456000
krom
Tilføy produktet til din produktliste
18 938,00 kr Veiledende pris inkl. moms
U-tut Oppstartssett
31456DC0
supersteel
Tilføy produktet til din produktliste
21 585,00 kr Veiledende pris inkl. moms
U-tut Oppstartssett

Pillar Taps and Valves

31498DC0
supersteel
Tilføy produktet til din produktliste
21 585,00 kr Veiledende pris inkl. moms
Mono Oppstarts sett
31498000
krom
Tilføy produktet til din produktliste
18 053,00 kr Veiledende pris inkl. moms
Mono Oppstarts sett
GROHE Blue Home

GROHE Blue Home

Unbottled Water

Vis kolleksjon