Beleilig. Bærekraftig. Trygt.

Designet av GROHE Red gir en rekke intelligente funksjoner som gjør livet så mye lettere

SIKKERHETSEGENSKAPER

Sikkerheten til de ansatte er prioritet nummer én, og det er den for oss og. GROHE Red har ikke bare en barnesikker ChildLock-funksjon, men den har bestått den tyske TÜV-testen, en uavhengig organisasjon som bekrefter gjeldende sikkerhetskrav og kvalitetsstandarder.

TIDSBESPARENDE TEKNOLOGI

Som vi alle vet, «time is money!» Med GROHE Red slipper du å vente på at vannkokeren skal bli ferdig. Den gjennomsnittlige vannkokeren rommer 1,7 liter, men med GROHE Red har du tilgang til opptil 5,5 liter kokende varmt vann, når som helst. Det holder selv når alle tar en felles kaffepause, uten å lage kø.

ET ENERGIBESPARENDE SYSTEM

Det er mer ved GROHE Red enn kokende varmt vann.

Coldfill installasjon: Med blandeventilen kan du bruke GROHE Red for å få varmt vann i kjøkkenkranen når du kun har kaldtvannforsyning. Den blander det kokende varme vannet med kaldtvannet slik at du får varmt vann fra kranen.

Hotfill installasjon: GROHE Red sparer energi da varmt vann er tilgjengelig umiddelbart.

  • Blandeventilen er tilgjengelig som et ekstrautstyr og kan kombineres med alle GROHE Red-sett.

COLDFILL-INSTALLASJON

Kokende varmt vann blandes med kaldtvannet fra vannforsyningen slik at du får varmt vann fra kjøkkenkranen.

HOTFILL-INSTALLASJON

Øyeblikkelig varmt vann med GROHE Red med en montert blandeventil.

Energieffektivitetsvurdering A når den brukes med blandeventilen 40841001 for å generere varmt vann.

Vi legger all vår energi i å spare energi

Kan man virkelig spare energi ved å konstant få vann til å koke? Svaret er et klart ja. Berederen til GROHE Red er laget av titan. Titan fungerer utmerket som isolasjon, hvilket betyr at den behøver minimalt med energi for å opprettholde temperaturen, sammenlignet med mengden som kreves ved å bruke en vannkoker. Du kan spare både tid og energi, slik at du kan fokusere på jobben.

Feriemodus

Når kontoret er stengt – for eksempel i helgen – kan du skru på feriemodus. Vannet varmes kun opp til 60°C, hvilket sørger for yttligere energibesparelser.

Energikostnader ved å koke 1 liter vann.

GARANTERT REN SMAK

FØRSTEKLASSES FILTRERING

Noen folk er kresne når det kommer til smaken av kaffe og te. Med GROHE Red kan du nyte den gode smaken, takken være et 5-trins filtreringssystem som fjerner urenheter og etterlater de viktigste mineralene. Ved å filtrere ut kalk kan du også være sikker på at den holder seg like bra i mange år.

Les mer om våre effektive filtere