kvadratiske dusjhoder

Gi baderommet særpreg med et kvadratisk dusjhode i taket

Med den grafiske formen og minimalistiske designen gir et kvadratisk dusjhode en ren arkitektonisk atmosfære i baderommet.

Takmonterte, kvadratiske dusjhoder er førstevalget for moderne baderom. I luksushoteller og eksklusive boligprosjekter er de allerede vanlige, men de er også ideelle for moderne baderom. Dusjhodet festes direkte i taket uten dusjarm, slik at det ser ut som om vannet strømmer rett fra taket.

Den moderne dusjen

Rainshower F-serie Side dusj

Rainshower F-series – kvadratiske dusjhoder i tre størrelser

Rainshower F-Series inneholder kvadratiske dusjhoder i tre forskjellige størrelser og en regulerbar sidedusj. Den takmonterte hodedusjen består av et rundt dusjhode med en 50 cm stor kvadratisk ramme. Den 25 cm store modellen er beregnet for bruk med dusjarm og egner seg for vegg- og takmontering. Et mindre, 12,5 cm stort dusjhode for veggmontering og en sidedusj på 12,5 cm, kompletterer kolleksjonen.
Legg til et termostatstyrt dusjbatteri og en hånddusj, og du har alt du trenger for en luksuriøs dusjløsning.

Rainshower F-Series
Grohtherm F

Bespoke showering

Each member of your family wants something different from their shower. With Grohtherm F custom shower controls no-one needs to compromise.

Whether you want to control one, two or multiple shower outlets, the modular range gives you the freedom to create a range of exciting experiences when combined with our award-winning shower head designs. Bespoke showering for maximum enjoyment.

Grohtherm F

Recommended product ranges

Grohtherm F

Hode- og sidedusjer i Rainshower F-serie - Hode- og sidedusjer

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring