Skate Cosmopolitan

Skate Cosmopolitan

Den perfekte finishen.

Skate Cosmopolitan betjeningsplater utfyller våre armaturkolleksjoner og løfter baderomsprosjektet. De passer til våre Rapid SL-rammer, Uniset og alle skjulte systemer, og inkluderer GROHE EasyConnect – en enkelt pneumatisk slange for rask installering – og kan til og med oppgraderes om nødvendig. Med vertikal eller horisontal plassering i tråd med omgivelsene, kan de fleste også utstyres med GROHE Fresh – vår løsning for en ren og frisk WC med ett trykk. Våre betjeningsplater har dobbeltspylingsfunksjonalitet med 6 liter og 3 liter – brukeren kan dermed velge hvor mye vann som skal brukes. For ytterligere vannsparing, kan alle GROHE-cisterner justeres slik at det største spylevolumet reduseres til 4,5 liter.

Showroom og installatører

Utforsk

Skate Cosmopolitan i skinn

Skate Cosmopolitan i skinn

Skate Cosmopolitan betjeningsplater i skinn kombinerer enestående design med et utvalg luksuriøse skinnutførelser. Paletten med fire nøytrale farger: Hvitt, beige, svart eller Tanin Red, tilgjengelig i vanlig skinn eller rutemønstret skinn for enkel koordinering med et bredt utvalg baderomsmaterialer.

Skate Cosmopolitan i glass

Skate Cosmopolitan i glass

Ettersom baderommet utvikles, erstattes flislagte overflater i stadig større grad av en rekke forskjellige veggmaterialer. Siste skudd på stammen er glass. Valget mellom fire glassutførelser inkluderer svart og hvitt – som kan brukes til å utfylle de nye svarte og hvite armaturene i Quadra-kolleksjonen vår. Skate Cosmopolitan i glass inkluderer modeller for toalett og urinal, som muliggjør full koordinasjon i prosjektet.

Skate Cosmopolitan i tre

Skate Cosmopolitan i tre

Tre er tidløst og varig, og få materialer kan konkurrere når det gjelder å gi et interiør varme. GROHE Skate Cosmopolitan i tre tilbys i seks naturlige tresorter for å utfylle de nyeste stilene innen baderomsmøbler og fliser med treeffekt.

Skate Cosmopolitan med grafikk

Der designet til Nova Cosmopolitan er basert på sirkelen, dominerer firkanter på Skate Cosmopolitan. Optiske mønstre brukes til å skape tredimensjonale effekter som fremhever renheten til GROHE StarLight®-betjeningsknappene i krom. Skate Cosmopolitan er også tilgjengelig med titanfinish med fingeravtrykksbeskyttelse – et perfekt valg for miljøer med mye trafikk.

Produktsortiment

iF Material Award
2011 iF Material Award
red dot design award
2011 red dot design award
iF Product Design Award
2010 iF Product Design Award
Urinal Actuation Plates