GROHE Digital

Intuitiv digital teknologi ved fingertuppene.

Vi tror at teknologi skal gjøre ting enklere og redusere kompleksiteten i hverdagen. Med GROHE Digital er en enkel berøring alt som trengs for å komme i gang med den perfekte dusj eller bad.

GROHE Digital -teknologien tilfører enkelhet til baderommet. Intuitivt forbrukerbruker ikoner lar brukeren enkelt forhåndsprogrammere sin foretrukne kombinasjon av vanntemperatur, mengde og varighet. Lag din personlige vannopplevelse og start den med bruk av kun en fingertup

Enkel, praktisk og diskret, GROHE Digital omfatter den nyeste trådløse teknologien for å bringe digital dusjing til et bredere publikum.

Den digitale fjernkontrollen starter og stopper vannet og justerer temperaturen, mens skiven rundt utsiden gir nøyaktig styring av vanntrykket. En LED ring viser vanntemperaturen - noe som gir deg umiddelbar visuell tilbakemelding. Hvis du ønsker å bytte mellom hodedusj, hånddusj eller sidedusjene, er det bare å trykke på tilsvarende knapp på den digitale omstillingskontrollen. Ingenting kunne være enklere.

For komfort og bekvemmelighet, fjernkontrollen lar deg starte dusjen utenfor dusjområdet, slik at vannet kan nå ønsket temperatur før du går inn i dusjen. Du kan selv programmere fjernkontrollen til å starte dusjen med hodedusj, hånddusj, eller sidedusjer.

f-digital-puck-digital-controller-for-bath-and-shower

Press på/av knappen for å starte vannstrømmen

F-digital Puck Digital controller and digital diverter for bath

Drei ringen som omgir fjernkontrolen for å justere vannstrømmen.

grohe-digital.

Bruk minus (-) knappen til å senke temperaturen

f-digital-puck-digital-controller-and-digital-diverter-for-shower

Bruk pluss (+) knappen for å øke temperaturen

Recommended product ranges

Rainshower F-digital