GROHE Master Baderom

Inspirert av dine ønsker.

Større enn summen av delene. For å gjøre det enda enklere for deg å forvandle din unike idé om drømmebadet til virkelighet, tilbyr GROHE nå komplette baderomsløsninger. Våre høykvalitets kolleksjoner, laget under det spesielle tilsynet av GROHEs sjefsdesigner Paul Flowers, demonstrerer elegant vår designkompetanse. Nyt det kreative og harmoniske samspillet av elegante GROHE armaturer og matchende GROHE keramikk. GROHE programmet PerfectMatch er garantert til å lede deg til en perfekt kombinasjon av armaturer, keramikk, integrert teknologi og design. Vi tilbyr alt fra en enkelt kilde for å sikre fullstendig og konsistent design.

Vi har samlet sammen seks forskjellige baderoms-kolleksjoner, utviklet for deg med lidenskap, hengivenhet og framsyn. Stilene varierer fra klassisk eleganse til enkel minimalisme: myk renhet, harmonisk sensualitet og tidløst praktisk. Videre har alle våre baderom et utrolig bredt spekter av tekniske funksjoner, størrelser, materialer, farger og detaljer.

GROHE Kolleksjoner

La de seks forskjellige utseendene i GROHE kolleksjonene være til inspirasjon før du bestemmer deg for hvem av dem som er skreddersydd til deg.

GROHE Eurocube

GROHE Eurocube

Skap et klart budskap.

Utforsk GROHE Eurocube
GROHE Essence

GROHE Essence

Diskré eleganse.

Utforsk GROHE Essence
GROHE Eurodisc Joy

GROHE Eurocosmo

Design som gir glede.

Utforsk GROHE Eurocosmo
GROHE Eurostyle

GROHE Eurostyle

Kunsten av intuisjon.

Utforsk GROHE Eurostyle
GROHE Eurosmart

GROHE Eurosmart

I tråd med min livsstil.

Utforsk GROHE Eurosmart
GROHE Grandera

GROHE Grandera

Purist, enkel og likevel ekstravagant.

Utforsk GROHE Grandera
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring