<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Grandera

Grandera

Velkommen hjem

Puristisk, enkel og allikevel ekstravagant. Ren,firkantet og allikevel rund. Tidløs,klassisk og allikevel moderne. GROHEGrandera-kolleksjonen forenertradisjonelle motsetninger i et harmonisk design.Resultater er en usedvanlig variert samling avekstremt slitesterke armaturer, termostater,dusjer, tilbehør og finkeramikk.

Showroom og installatører

Produktsortiment

Experiencing

GROHE Grandera®-kolleksjonen står for perfeksjon,helt ned til minste detalj. Og det er grunnen til athele spekteret, fra hodedusj til termostat, og fraservantbatteri til keramikk,er perfekt koordinert.

Høy kvalitet, utførelse og eksepsjonelt håndverkgjenspeiles også i de mange dekorative elementer,og skaper rene og presise former.Takket være GROHE StarLight®-teknologien, vil ikke bare armaturen beholde singlans på lang sikt, men de er også sværtmotstandsdyktig mot smuss og riper.

GROHE Grandera

Grandera ™ frittstående badekar / dusj blandebatteri

De frittstående, gulvmonterte baderomsutrustningene gir utrolig fleksibilitet når det gjelder å planlegge badet ditt, ved å la deg bestemme nøyaktig hvor du vil plassere badekar og innløp.

Denne bekvemmeligheten støttes av GROHE SilkMove ®-teknologien, som garanterer enkel håndtering i mange år.

GROHE Grandera

Grandera ™ termostater og dusjer

GROHE Grandera ™ kolleksjonen står for perfeksjon, helt ned til minste detalj.
Og det er grunnen til at hele spekteret, fra hodetdusj til termostat, og fra servantbatteri til såpedispenser, er perfekt koordinert.

Grandera

Grandera ™ Tilbehør

GROHE Grandera™ kolleksjonen tilbyr et bredt spekter av særegne produkter for å designe ditt hjemme spa, slik at du kan skreddersy hvert enkelt område på badet etter dine spesifikke ønsker og krav. Høy kvalitet, utførelse og eksepsjonelt håndverk gjenspeiles også i de mange dekorative elementer, og skaper rene og presise former.

Det imponerende brede utvalget suppleres av en rekke tilbehør i hvitt porselen, hver og en perfekt koordinert med designet. Det er den ideelle måten å skape stilige detaljer på badet.

GROHE offers a wide choice of coordinated showers and bath accessories.

Power&Soul

Power&Soul

Se sortimentet