VVS Dagene 2022

GROHE kommer til VVS dagene 2022 med et spennende mobilt opplevelsessenter; GROHE sin 16 meter lange motion truck er fylt med produkter, VR, AR og touch screens. Bærekraft er i kjernen av alt vi gjør og vi vil drøfte dette i et foredrag på standen alle dager. Er du konkurranselysten og klar for å kjempe om å montere en kran raskest så kan du vinne flotte premier hver dag.

Hent din billett

GROHE X Motion truck

GROHE motion truck er et rullende hybrid opplevelsessenter. Fullt utpakket har den en storskjerm og scene for ulike typer foredrag, presentasjoner eller intervjuer. GROHE har flere trucker som operere i hele EMENA og var i høst på besøk i Oslo og Gjøvik. Tidligere var det fysiske produkter som var i fokus, mens nå er det en blanding av digitale og fysiske løsninger som gjelder. Dette gjør at oppgraderinger av produktporteføljen kan gjøres smidigere i fremtiden.

Les mer

PRODUKTER I TRUCKEN

La deg inspirere av 10 ulike baderoms eller kjøkkenmiljøer via VR. Opplev GROHE sin SPA-kolleksjon og bruk blikket til å skifte farger på armatur og tilbehør med VR briller. Vår bestselgende Eurosmart dekker en hel vegg, men det er kun fem kraner fastmontert, resten vil du få tilgang til via AR og en iPad.

Våre vannsystemer er tilgjengelig slik at du kan smake friskt filtrert vann med eller uten bobler fra Grohe Blue eller ta deg en kaffe, te eller sjokolade med kokende vann fra Grohe Red. Se våre innebygde dusjløsninger med Rapido Smartbox og opplev vår bestselgende sisterne med lekkasjesikring og membran.

Inne i trucken vil du også kunne se inspirerende filmer og innhold fra hele verden på vår plattform GROHE X via touchscreens.

Les mer
Essence E
Infrarød elektronisk servantbatteri 1/2" med blander og justerbar temperaturbegrenser
36445000
Bau Cosmopolitan E
Infrarød elektronisk blandebatteri 1/2" med blandingsanordning og temperaturbegrenser
36451000
Tectron Bau E
Infrarød betjeningsplate for WC sisterne
39882KF0
Sensia® Arena
Komplett dusjtoalett system for skjult spylesisterne, vegghengt
39354SH1
Rapid SLX
Sisterne til WC, 1,13 m installasjonshøyde med integrert stikkontakt og dusjtoalettforbindelse
39600000
Euro Ceramic
Vegghengt WC med PureGuard-overflate
3932800H
Essence
Vegghengt WC
3957100H
Essence
WC sete med soft-close
39577000
Grohtherm SmartControl
Komplett dusjsett med Rainshower SmartActive 310
34705000
GROHE Blue Home
L-tut startsett
31454KS1
GROHE Blue Home
L-tut startsett
31454DC1
GROHE Blue Home
L-tut startsett
31454DC1
GROHE Blue Home
L-tut startsett
31454DL1
GROHE Blue Professional
C-tut startsett
31323002

BÆREKRAFT

Jorunn Tharaldsen, KAM for Arkitekter og Designere i Grohe AS brenner for bærekraftig design og vil drøfte dette i sitt foredrag «Best i klassen på bærekraft?» på VVS dagene 2022.

GROHE er verdens største sanitær leverandør og det gir oss et stort ansvar for å levere bærekraftige løsninger. Vi fokuserer ikke på festtaler, men nyttig kunnskap og informasjon til deg som installatør, prosjektleder eller forhandler.

Er vi best i klassen på bærekraft? Hva er en EPD? Hva betyr en miljøsertifisering? Cradle to Cradle produkter? Og hvilke tiltak utgjør de virkelig store forskjellene?

Nysgjerrig? Kom til GROHE i hall C på stand 1-26 hver dag kl. 13.00

Har du lagt merke til at det ikke lengre er plast i vår emballasje? Dette foredraget er for deg som trenger å forstå sertifiseringer og dokumentasjon, samt historien til GROHE.

Jorunn Tharaldsen, Key Account Manager
GROHE

mer informasjon

KONTAKT GROHE

VVSDAGENE.NO

HENT DIN BILLETT