GROHE ER SPONSOR PÅ WORLD ARCHITECTURE FESTIVAL I AMSTERDAM

GROHE er stolte over å være sponsor av World Architecture Festival (WAF) 2019, bransjens årlige, mest prestisjefylte, feiring av arkitektonisk dyktighet. Arrangementet finner sted 4-6. desember i Amsterdam på den imponerende RAI-arenaen.

WAF byr på en fantastisk mulighet til å treffe et nettverk bestående av mer enn 2000 av verdens ledende arkitekter. I tillegg kan du møte potensielle samarbeidspartnere, kunder, leverandører og journalister. Timeplanen byr på et fullsatt program med inspirerende foredrag, debatter og seminarer som blir presentert av ledende stemmer innenfor bransjen.

Dette er det tolvte året på rad hvor GROHE har sponset WAF, og under årets event vil GROHE vise frem en rekke nye og spennende produkter.

Les mer

Dette inkluderer GROHE Atrio Icon 3D og GROHE Allure Brilliant Icon 3D, som begge er produsert ved å printe metall, ved bruk av en laser-smelteprosess på GROHEs fabrikk i Hemer, Tyskland.

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring