INSTALLASJONSVIDEOER

TRENGER DU HJELP TIL Å INSTALLERE PRODUKTER FRA GROHE?

Få veiledning og hjelp til installasjon av våre produkter i videoene under. Trenger du ytterligere hjelp anbefaler vi at du tar kontakt med vår kundeservice via kontaktskjemaet på nettsiden eller ringer inn på tlf.: 22 07 20 70

Det finnes ytterligere installasjonsvideoer på YouTube.

Se flere videoer på YouTube

Kjøkkenkraner og vannsystemer

Blue Professional

Se hvordan du installerer vannsystemet Blue Professional.

Blue Home

Se hvordan du installerer vannsystemet Blue Home.

Red

Se hvordan du installerer vannsystemet Red - og få kokende vann rett fra kranen.

Minta Touch

Se hvordan du installerer kjøkkenkranen Minta Touch og start kranen med en enkel berøring.

Vannstopper - Sense Guard

Sense Guard

Se hvordan du installerer vannstopperen Sense Guard på hovedvannrøret og kobler den opp mot Sense-appen.

Innebygde løsninger

Rapid SL - standard ramme

Se hvordan du installerer Rapid SL-rammesystemet. Enten du planlegger et nytt prosjekt eller bare moderniserer det badet du har, vil du oppleve at Rapid SL-rammesystemet gir en enkel og problemfri installasjon. Rammene kan enten bygges inn i lettvegger eller plasseres foran en mur eller en lettvegg, slik at du slipper å bruke tid og penger på å fjerne gamle fliser. Rammen settes på plass når du monterer eller pusser opp badet og skjules bak veggen.

Rapid SL med lekkasjeboks - sisterne.

I GROHE Rapid SL 3-in-1 installasjonssett for veggmonterte toaletter får du alt du trenger for å trygt og enkelt kunne utføre monteringen. Det er designet for ultimat styrke og problemfri montering. Stålrammen er sertifisert for å tåle belastning på over 400 kg for ultimat stabilitet, og den kan monteres foran en solid vegg eller inne i lettvegger på et blunk takket være GROHE QuickFix-systemet, som gjør at du ikke trenger å bruke verktøy for å koble til slange, inspeksjonsåpning og vanntilførsel. Settet leveres komplett med veggfester. Avslutt med å velge en spyleplate fra vårt store utvalg.

Rapid SL med lekkasjeboks - bekledning.

Lær enkelt hvordan du tar på bekledning på Rapid SL sisternen med denne videoen. Videoen går nøye gjennom steg for steg av hvordan det gjøres.


Rapid SL med lekkasjeboks - Montering

Lær hvordan du monterer Rapid SL med lekkasjeboks. Videoen viser deg hvilke verktøy du trenger, og tar deg steg for steg gjennom monteringen.

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring