Vitalio Joy dusjsystemer

Oppgrader dusjen din

Mangler du fortsatt å velge dusj til det splitter nye drømmebadet ditt? Da har du kommet til rett sted! GROHEs Vitalio Joy dusjsystemer er det perfekte valget for moderne baderom. Enkel å installere og fullpakket med de nyeste teknologiene for å gjøre dusjopplevelsen din best mulig. Serien er laget for å imøtekomme alle typer budsjetter for at alle skal kunne få føle forskjellen en dusjopplevelse med GROHE gir. Da systemet er en komplett løsning, betyr dette at du sparer tid og penger fordi du ikke trenger å kjøpe noen ekstra deler eller installere dem.

Finn butikk eller rørlegger

Vitalio Joy 260 dusjsystemer

Utvid horisonten din med en tryggere og mer komfortabel dusj

Den elegante, trygge og avslappende dusjen du har ønsket deg er innen rekkevidde - GROHEs Vitalio Joy 260 dusjsystemer er perfekte for moderne bad, og kan installeres på kort tid og gir mange fordeler.

Det er enkelt å oppgradere til et Vitalio Joy-dusjsystem på grunn av QuickFix-systemet: Med hjelp av en justerbar øvre brakett, kan du bruke dine eksisterende borehull og få en mye lettere innstallasjon.

Dusjene har Precision CoolTouch* termostatteknologi, som holder termostatens overflate trygg å ta på, slik at det er ingen fare for skålding.

Dusjsystemet kommer med ProGrip. Det betyr at både styring av termostaten og justering av høyde på hånddusjen blir enkelt, selv med glatte og såpede hender. Både brukervennlig og fint design.

Sone 1

Jet-spray

Sone 2

SmartRain spray

Sone 3

Full regndusj

Mer praktisk blir det ikke! Den store hodedusjen tilbyr et utvalg av tre sprayer - en beroligende regndusj, forfriskende SmartRain og en kraftig Jet Spray, ideelt for å skylle ut sjampo. Vitalio Joy 110 Massasje hånddusjen kommer med en moderne og grå sprayplate, i tillegg til flere spraytyper. Bytt mellom avslappende regn, vannbesparende SmartRain og en kraftig, pulserende massasjespray. Få plass til å bevege deg rundt i dusjen med spraytypen som passer ditt humør, og vit at du er trygg med de integrerte sikkerhetsfunksjonene..

*Ikke tilgjengelig for kombinerte badekar- og dusjsystemer

Vitalio Joy 310 dusjsystemer

Slankt design og en trygg dusjopplevelse

Du trenger ikke vente med å oppgradere dusjen din. Med GROHE Vitalio Joy 310 dusjsystemer kan du oppdatere badet ditt på kort tid, og skape en mer moderne uttrykk som passer for hele familien. Den store hodedusjen gir deg mer plass og komfort.

En enkel og rask installasjon er garantert takket være Quickfix-systemet som bruker eksisterende borehull for å spare tid og arbeid.

Ved å montere en Vitalio Joy-dusj øker du også sikkerhetsnivået takket være GROHE Precision CoolTouch-termostaten. Den sørger for at utvendige overflater aldri blir for varme å ta på, noe som forhindrer risikoen for skålding.

*Ikke tilgjengelig for kombinerte badekar- og dusjsystemer

Kontroller dusjen med MetalGrip- håndtakene, designet med en vingeform på baksiden for å gi deg et bedre grep, selv med våte eller såpede hender.

Vitalio Rain Mono 310 hodedusjen er designet for å gi deg glede. De sjenerøse dimensjonene gir deg mer plass til å bevege deg rundt og garanterer god dekning av hele kroppen. Den beroligende regndusjen er den perfekte måten å vaske bort dagens stress. Du kan også skreddersy dusjen din til humøret ditt med tre sprayalternativer å velge mellom på Vitalio Joy 110 Massasje hånddusjen, nå med en moderne og grå sprayplate. Bytt mellom avslappende regndusj, vannbesparende Smart Rain og den kraftige massagesprayen. Med GROHE Vitalio Joy 310 er alt så enkelt at du bare kan slappe av og nyte.

Bilder

Brosjyre

Vitalio 260 & Vitalio 310

Update your shower