Hva er QuickFix?

Borte bra, men hjemme best. Det er her hvor vi ler og gråter, skaper minner med familie og venner, og drømmer om fremtiden.

Noen ganger bare kribler det etter å gjøre små endringer i hjemmet, men betyr dette at vi virkelig må rive hele veggen? Det er ikke alltid store oppussingsprosjekter er verdt blod, svette og tårer. Det å pusse opp hjemme kan være ganske enklt og rimelig - selv når vi snakker om baderom og kjøkken, hvor du kanskje ikke tenker å begynne først. Vi kan alle være enige om at en dryppende og gammel kran er ganske irriterende.

Vi i GROHE vet at slike små endringer i hjemmet ditt kan ha stor påvirkning på trivselen, og vi hjelper deg gjerne med å gjøre din oppussingsdrøm til en virkelighet. Vi har utviklet en egen serie med baderoms- og kjøkkenprodukter til nettopp dette formål - GROHE QuickFix. Det er så enkelt at alle kan få det til!

Klar for en ny opplevelse? La oss starte å QuickFix'e hjemme hos deg sammen!

Overraskende enkelt - med alt i én boks!

QuickTools

I esken på våre QuickFix-produkter finner du QuickTools som er med på å gjøre installasjonen overraskende enkel. For eksempel kombinerer verktøyet til servantkranen alle de vanlige verktøyene som trengs for å installere og vedlikeholde GROHEs servantarmatur.

  • Ett verktøy - tre funksjoner
  • Enkel installasjon og vedlikehold
  • Superenkelt festesystem
QuickTools

QuickGuides

Er du lei av å lese lange og kompliserte bruksanvisninger? QuickGuide gjør jobben så enkel som mulig. Vi har prøvd å se ting fra din side, og har derfor utviklet tydeligere og enklere bruksanvisninger. Kun for deg!

  • Tydelig og lett å forstå
  • Mindre tekst, mer bilder
  • Steg-for-steg veiledning med “ISI”
QuickGuides

QuickVideos

Foretrekker du å se hvordan det gjøres på video? Bare skann QR-koden, og så vil vårt QuickFix-team guide deg igjennom installasjonen med nyttige tips og triks. Perfekt enten om du er nybegynner eller hobbyrørlegger.

  • Video som viser installasjonen steg-for-steg
  • Bare skann QR-koden på boksen eller QuickGuid'en
  • Enkel forklaring på bare 5 minutter
QuickVideos

Finn riktig produkt - GROHE Start

START Baderom

START Kjøkken

Våre tjenester til deg

Kontakt oss

"Abonner på nyhetsbrev"

"Produktregistrering 1 års utvidet garanti"