Grohe Professional
Din partner på baderom og kjøkken

GROHE Professional er utviklet for å bistå profesjonelle fagfolk i hverdagen. Grossister, rørleggere og prosjektutviklere er i hjertet av GROHEs nyeste satsning, og vi ønsker å tilby smarte løsninger som hjelper fagfolk i hverdagen.
GROHE Professional gir profesjonelle en skreddersydd produktportefølje med de høyeste standardene innen kvalitet, teknologi, bærekraft og design.

Se video

Oppdag Grohe Professional

Det er en økende etterspørsel etter boliger som tar hensyn til miljøet. I tillegg er det et behov for å øke den bærekraftige påvirkningen til bygninger. Dette går hånd i hånd med forventningene til forbrukere.

Les om hvordan GROHE Professional leverer smarte løsninger til grossister, rørleggere og prosjekter, for å gå i riktig retning i fremtiden.

Baderom

Dusj

Toalett

Kjøkken

Løsninger for ethvert behov

Komplette løsninger

GROHE Professional består av en skreddersydd produktportefølje utviklet i henhold til våre kjerneverdier kvalitet, teknologi, bærekraft og design. Produktporteføljen består av en rekke produktlinjer som gjør at du kan kombinere produkter og få en helhetlig stil på baderommet.

Se våre produktserier

Innebygde løsninger

GROHE Professional består av en rekke praktiske innbygningssystemer som gir mange muligheter. Rapid SLX og Rapido Smartbox er eksempler på innbygningssystemer av høy kvalitet som gir uendelige designmuligheter.

Finn ut mer

Løsninger til prosjekter

GROHE har hjulpet utviklere i årevis med å finne de beste badersoms- og kjøkkenproduktene. Vi har bistått kunder med å utvikle et enormt mangfold av prosjekter: enten det er boliger, hoteller, landemerker eller cruiseskip.

Finn ut mer

Brosjyrer

Finn forhandler

BIM-data