Granite House
Johannesburg

Finishes in the Granite House are light industrial, borrowed from the mining aesthetic of Johannesburg.

This 400 sqm villa designed by MMA Design Studio stands in Johannesburg, South Africa. The four bedrooms and living areas are spread out in the north and south wings, are autonomous and have sliding partitions to accommodate the changing needs of a multi-adult family. The communal kitchen links the wings and forms the heart of the villa. The project is sustainable due to solar panels and a vegetated roof and green walls are planned to reduce the carbon footprint.

With playful curves and clear lines, the GROHE Veris line combines objectivity and emotion. At Granite House, this philosophy is reflected by a bath mixer. The Rainshower Allure head shower is equipped with GROHE EcoJoy technology, which with its water saving function fits perfectly into the villa’s energy conservation concept. GROHE is also at home in the kitchen with the Eurostyle Cosmopolitan sink mixer.


Architects : MMA Design Studio, Johannesburg, South Africa

Date of completion : 2016

Show on Google Map

Installed GROHE products in this project

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring