GROHE Barnebøker

Kom og bli med inn i det fargerike universet vårt! Vi tar deg med på reiser til dypt under havets overflate og til den brennende varme savannen. I sentrum av alt finner du vann; verdens mest verdifulle ressurs. Les eventyrene om delfiner, otere og løver - samtidig som du lærer om hvilke konsekvenser plast kan ha for havene våre, hvorfor det er viktig med en god håndhygiene, og hvorfor vi ikke må sløse med vannet. Vi må ta vare på planeten vår og alle livene som lever på den. God lesing!

Dagen da løven Ali ikke ville vaske hendene

Ali har ikke lyst til å vaske hendene sine. Han hater det og synes det er unødvendig og kjedelig. Men kanskje han endrer meningen sin når han lærer om bittesmå bakterier og ser hvor farlige de kan være.

Boken er utarbeidet av GROHE med et formål om å lære barn om hvorfor det er viktig å vaske hendene riktig for å unngå farlige bakterier som kan gjøre oss syke. Samtidig er formålet med boken at barn blir oppmerksomme på å ta vare på vann og unngå sløsing, som f.eks. ved å skru av kranen når den ikke er i bruk.

Hør på høytlesning

Den lange reisen til vannet

Oterne Olivia og Oskar er bestevenner. De leker alltid sammen nede ved vannhullet. En dag blir de fanget i en kasse og kommer på en uventet reise til Malawi. Da Oskar slår seg og får bruk for vann er det opp til Olivia å dra på eventyr i et fremmed land, hvor rent drikkevann er vanskelig å finne.

Boken er utarbeidet av GROHE med et formål om å lære barn om hvorfor det er viktig å passe på vannet og at det ikke er alle som har enkel tilgang til rent drikkevann.

Les boken

Da Gry ble syk av havet

Delfinene Gry og Gilbert er bestevenner. De leker alltid sammen. Både på skolen og når de har fri. Men plutselig en dag kommer ikke Gry på skolen. Hun er blitt syk og må bli hjemme. Gilbert blir lei seg for at Gry er syk. Gilbert reiser derfor på et eventyr på det store hav for å finne noen som kan fortelle ham hvorfor Gry er syk, og hvordan hun kan bli frisk igjen.

Denne boken er utarbeidet av GROHE med det formål å lære barn hvorfor det er viktig å passe på vannet vi har på jorden.

Les boken

Lek og morro - aktiviteter for de minste

Hjelp oteren med å finne veien til havet. Vis løvene hvordan de vasker hendene riktig - og mye mer!

Her kan du laste ned alle sidene med aktiviteter fra bøkene på PDF og lage mer morro. Kos dere!

Last ned aktivitetene