Karriere ved GROHE

Grohe AG er Europas største og verdensledende single-merket produsent og leverandør av sanitærutstyr, og har omtrent 8% av verdensmarkedet.

Som en global merkevare for sanitære produkter og systemer, understreker GROHE perfekt og individuell vannføring sammen med en ekstremt lang holdbarhet på produktene.Med sine hovedkontorer i Hemer og Düsseldorf, sysselsetter selskapet i dag om lag 6.000 mennesker over hele verden, inkludert 2400 i Tyskland.

    GROHE er en av Tysklands mest innovative virksomheter innenfor kategorien med mellomstore bedrifter

    GROHE leder fortsatt den tyske santitetssektoren ved å stimulere og drive innovasjonen i bransjen. Dommerne ved 'TOP 100' innonasjonsprisen utnevnte GROHE til 'Top Innovator', hvilket er et resultat av den store innsatsen og de økende investeringer i R6D. Dommerne var særlig imponerte over GROHE's praktive involvering i 'Future Bizz' netverket og de fremtidsorienterte innovasjonene innenfor armaturer. I R&D alene har GROHE 130 medarbeidere ansatt hvorav størstedelen er ingeniører og teknikere innenfor forskjellige disipliner. Dette bidrar også med fordeler til markedet.

    CEO Michael Rauterkus sier "Det å vinne 'TOP 100' er en meget prestisjefylt anerkjennelse av de kreftene vi legger i å løfte merkevaren sammen på tvers av avdelinger og land i virksomheten. Innovasjon forblir den drivende faktoren hos oss, og vi vil leve opp til nettopp det ansvaret som følger med å være markedsleder."

    Oppdag hvilke karrieremuligheter du har på vår corporate hjemmeside