OM GROHE

Om GROHE

GROHE er en ledende global merkevare for komplette baderomsløsninger og kjøkkenarmaturer. Siden 2014 har GROHE vært en del av LIXIL sin merkevareportefølje, en produsent av banebrytende vann- og boligprodukter. For å levere "Pure Freude an Wasser - Vannglede" til alle underbygger hvert produkt merkevareverdiene kvalitet, teknologi, design og bærekraft.

GROHE tilbyr livsforbedrende produktløsninger og tjenester gjennom sine dedikerte porteføljer; GROHE QuickFix, GROHE Professional og premium merkevaren GROHE SPA. Alle disse retter seg mot de spesifikke behovene til GROHE sine profesjonelle forretningspartnere og deres differensierte målgrupper. Med vann som kjernen i virksomheten bidrar merkevaren til LIXIL sin Impact Strategy gjennom en ressursbesparende verdikjede: fra CO2-nøytral produksjon, fjerning av unødvendig plast i produktemballasjen, til vann- og energisparende produktteknologier som GROHE Everstream, en resirkulerende dusj innovasjon.

Med det hybride kommunikasjonskonseptet GROHE X fortsetter merkevaren å legge føringer for bransjen. Enten det er digitalt via en ekspansiv opplevelsesplattform, fysiske og hybride opplevelser i GROHE X Brand & Communication Experience Center i Hemer, Tyskland eller på reise med GROHE X Motion Trucks, knytter merkevaren mennesker sammen for å bidra til LIXIL sitt formål om å "gjøre bedre hjem til en realitet for alle, alltid".

*Inkluderer CO2-kompensasjonsprosjekter, mer informasjon på grohe-x.com/sustainability

Om LIXIL

LIXIL (TSE Code 5938) lager banebrytende vann- og boligprodukter som løser hverdagslige utfordringer og gjør det mulig å skape bedre hjem for alle, verden over. Med utgangspunkt i vår japanske arv, skaper vi ledende teknologi og innovasjon for å lage høykvalitetsprodukter som forbedrer hverdagen til alle typer husholdninger. Men det som skiller LIXIL fra andre aktører er hvordan vi gjør dette: gjennom å designe med intensjon, entreprenørånd og dedikasjon for å skape produkter som er tilgjengelig for alle fører vi en fornuftig forretningsvekst. Vår tilnærming blir realisert via bransjelendene merkevarer som INAX, GROHE, American Standard og TOSTEM. Over 55 000 kolleger i over 150 land, er stolte av å lage produkter som berører livene til over en milliard mennesker hver dag. Lær mer på www.lixil.com.

Våre kjerneverdier

Kvalitet, teknologi, deisgn og bærekraft. Ved hjelp av våre fire kjerneverdier forplikter vi oss til å skape eksepsjonelle opplevelser. GROHE har som mål om å skape livsforbedrende, intelligente og bærekraftige løsninger som tilføyer merverdi for kunden.