Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

Tempesta-F Trigger Spray 30 Veggholdersett 1 spray

26355IL0 - Tempesta-F Trigger Spray 30 Veggholdersett 1 spray
  • krom/hvit
Produktnummer 26355IL0
EAN 4005176333880
392,50 kr Veiledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE New Tempesta-F Trigger Spray 30 veggholdersett kombinerer presisjon, pålitelighet og innovativ design

Monter det kraftige og funksjonsrike New Tempesta-F Trigger Spray 30 veggholdersettet på baderommet, så kan du nyte tysk kvalitet hver eneste dag. Dusjhodet med avtrekker gir nøyaktig og kraftig rengjøring for ekstra brukervennlighet og hygiene, og TwistFree-slangen sørger for at du slipper krøll på slangen. Hodets stråleplate kan demonteres for rengjøring, og SpeedClean-dysene er designet slik at du enkelt kan tørke av dem for å fjerne eventuelt kalkbelegg. Slitesterk GROHE StarLight kromfinish og ren, hvit finish sørger for at den beholder sitt fantastiske utseende. Superisolert Inner WaterGuide sørger for at overflaten ikke blir for varm. Den beskytter både huden din og finishen. Kjøp dette praktiske og prisgunstige tilbehøret til baderommet. Se lokale regler for installasjon.

Produktfordeler

Enkelt å rengjøre takket være GROHE StarLight® krombelegget

Tørk av kranen med en tørr klut – den ekstra glatte overflatefinishen er ripesikker og gir en varig glans. Du sparer mye tid på rengjøring, og kranen ser alltid blank og ny ut.

Krombelegget beskyttes av InnerWater Guide

En kraftig isolering av vannveiene i hånddusjen forhindrer at overflaten blir varm, så den blir aldri så varm at du ikke kan berøre den. Samtidig beskytter den kromfinishen på din GROHE dusj slik at den blir enda mer slitesterk.

SpeedClean – du slipper kalkbelegg på dusjhodet

Med våre SpeedClean-dyser er kalkbelegg en saga blott: det integrerte antikalksystemet gjør at rengjøringen av dysene på ditt GROHE dusjhode går som en lek. Kalkbelegg på de fleksible silikondysene kan du enkelt tørke bort med hånden din.

TwistFree – sørger for at dusjslangen ikke krøller seg

TwistFree dusjslanger er inspirert av det vi alle har opplevd. Du har sikkert også hatt en dusjslange som har krøllet seg? TwistFree sørger for at dusjslangen forblir fleksibel og henger rett, slik at du slipper å bekymre deg.

Tekniske data og vedlikehold

Bathroom Brochure
Brosjyre
Bathroom Brochure

Luxury fittings & showers for exceptional bathrooms.