Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

GROHE Red Mono Kjøkkenarmatur og singel kokeanordning (4 liter)

30147DC0 - GROHE Red Mono Kjøkkenarmatur og singel kokeanordning (4 liter)
  • supersteel
  • krom
Produktnummer 30147DC0
EAN 4005176904011
14,575.00 kroner Veiledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE Red Mono 4 liters bereder med GROHE SuperSteel-finish – en kompakt bereder for kokende vann på et øyeblikk

GROHE RED – praktisk funksjonalitet kombinert med moderne design. Denne kompakte berederen, som monteres under vasken, gir 3 liter kokende vann rett fra en separat kran. Det betyr at du slipper å bruke vannkoker, slik at du får mindre rot på kjøkkenbenken, og du slipper også å vente på at vannet skal koke. Med sin høye, U-formede og svingbare tut er det like enkelt å fylle en stor kjele for å koke pasta som det er å fylle tekoppen. GROHE CoolTouch-teknologien sørger for at kranens overflate aldri blir så varm at du ikke kan ta på den, og den har en patentert og barnesikker hendel som gjør den trygg selv i hjem der det bor barn. Kompletter den vanlige kjøkkenkranen din med denne kombinasjonen som gjør det enklere å tilberede mat, lage te eller kaffe, blansjere grønnsaker og rengjøre kjøkkenutstyr. GROHE SuperSteel-overflaten er ripesikker og passer perfekt sammen med vasker av rustfritt stål. GROHE RED – en perfekt kombinasjon av ytelse og design.

Produktfordeler

GROHE Red 4 liter bereder – varmt vann når du trenger det

GROHE Red 4 liter bereder er en flott oppgradering for små kjøkken. Den får plass under en vanlig kjøkkenvask, og frigjør plass på kjøkkenbenken. Med inntil 3 liter kokende vann rett fra kranen sparer du tid når du vil ha noe varmt å drikke, når du skal blansjere grønnsaker, sterilisere tåteflasker eller rengjøre kjøkkenutstyr.

GROHE Red Mono-kran – kokende vann på et øyeblikk

GROHE Red Mono-kranen gir bare kokende vann. Den installeres ved siden av din vanlige kjøkkenkran og lar deg spare tid mens du utfører dine daglige gjøremål på kjøkkenet. Hvis den kombineres med GROHE Blue-systemet, får du både kokende og avkjølt vann. Oppgrader kjøkkenet, og nyt maksimal komfort med dette moderne systemet.

ChildLock – barnesikker hendel for kokende vann

Barnesikring er meget viktig for oss hos GROHE. Med vårt ChildLock-system må du bruke en totrinns trekk-og-vri-bevegelse på venstre hendel for å få kokende vann. Denne kranen er uavhengig testet og sertifisert for å oppfylle standarder for barnesikring.

GROHE CoolTouch® – aldri så varm at du ikke kan ta på den

GROHE CoolTouch® gir pålitelig isolasjon av innvendige vannveier slik at det er helt trygt å ta på krankroppen selv når vannet er 100 °C. Kranen er trygg å bruke i familier med barn siden teknologien beskytter den sensitive huden mot skålding.

GROHE Red titanbereder – kvalitet og slitestyrke

Alle varmtvannsberedere i vår GROHE Red-kolleksjon er produsert av titan. Dette premiummaterialet er meget motstandsdyktig mot korrosjon og kalkbelegg, og det er kjent for å være biokompatibelt. Vannet får ikke metallsmak, så vannet som kommer ut av din GROHE Red-kran vil alltid ha sin opprinnelige, rene smak.

Høy tut gjør det enkelt å fylle høye kjeler

Denne høye tuten gjør det enkelt å vaske store kjeler, og din GROHE-kran takler alle utfordringene som kjøkkenet kan by på. GROHE-produkter er spesialtilpasset dine behov og hjemmets krav – slik at du får ultimat komfort.

Jevn sving

Med sin fleksible svingtut gir denne kranen maksimal komfort med minimal innsats. Dette er spesielt praktisk når du veksler mellom to vasker.

SuperSteel – supersterkt: moderne design med utseende av rustfritt stål

Premiumutseende av rustfritt stål: den matte elegansen og den overlegne ripebestandigheten gjør at denne kranen skiller seg ut. SuperSteel-belegget er resultatet av 75 års erfaring og fokus på hver minste detalj. Med sin glatte overflate av rustfritt stål er denne kranen ekstra hygienisk.

Enkelt installasjonssystem med enkle instruksjoner

Du monterer denne kranen på et øyeblikk. Det enkle installasjonssystemet består av noen få deler og er veldig enkelt å bruke. Kranen leveres med fleksible slanger og tydelige instruksjoner som gjør installasjonen til en lek.

Svingradius 180° – ekstra lett å bevege uten kollisjoner

Perfekt funksjonalitet for bruk hver dag: Tuten svinges enkelt innenfor en radius på 180°, slik at du får full kontroll uten at den treffer skap eller vegger.

Tekniske data og vedlikehold

Reservedeler

Stillingsnummer Produktbeskrivelse Bestillingsnummer
* Optional accessories
1 Mousseur 13999DC0
2 Tilskruing 46249000
3 GROHE Red varmtvannsbereder 40409000
4 Filter med filterhode og display 40438000*
5 Montasjenøkkel til servant, bide og batterier 19017000*
Kjøkkenbrosjyre
Brosjyre
Kjøkkenbrosjyre

Se vår imponerende kjøkkenportefolie