Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

GROHE Red Mono Kjøkkenarmatur og singel kokeanordning (4 liter)

30085000 - GROHE Red Mono Kjøkkenarmatur og singel kokeanordning (4 liter)
  • krom
Produktnummer 30085000
EAN 4005176883439
NRF-nr. 4220849
13,454.00 kr Veiledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE Red Duo 4 liters bereder med Mono-kran – kokende vann rett fra kranen

Kompletter den vanlige kjøkkenkranen med denne kompakte berederen som monteres under vasken og som gir 3 liter kokende vann rett fra en separat kran. Nå slipper du å bruke vannkoker, slik at du får mindre rot på kjøkkenbenken, og du slipper å vente på at vannet skal koke. Den høye, svingbare tuten gjør det like enkelt å fylle en stor kjele med pasta som å fylle tekoppen. Det blir enkelt å rengjøre kjeler også. Den separate kranen har en patentert, barnesikker hendel, og GROHE CoolTouch-teknologi sørger for at overflaten aldri blir så varm at du ikke kan ta på den. Den er helt trygg og funksjonell. Kranen har et ripesikkert GROHE StarLight krombelegg som gjør den enkel å rengjøre og som sørger for at den beholder glansen i mange år. GROHE RED – en perfekt kombinasjon av ytelse og stil.

Produktfordeler

GROHE Red 4 liter bereder – varmt vann når du trenger det

GROHE Red 4 liter bereder er en flott oppgradering for små kjøkken. Den får plass under en vanlig kjøkkenvask, og frigjør plass på kjøkkenbenken. Med inntil 3 liter kokende vann rett fra kranen sparer du tid når du vil ha noe varmt å drikke, når du skal blansjere grønnsaker, sterilisere tåteflasker eller rengjøre kjøkkenutstyr.

GROHE Red Mono-kran – kokende vann på et øyeblikk

GROHE Red Mono-kranen gir bare kokende vann. Den installeres ved siden av din vanlige kjøkkenkran og lar deg spare tid mens du utfører dine daglige gjøremål på kjøkkenet. Hvis den kombineres med GROHE Blue-systemet, får du både kokende og avkjølt vann. Oppgrader kjøkkenet, og nyt maksimal komfort med dette moderne systemet.

ChildLock – barnesikker hendel for kokende vann

Barnesikring er meget viktig for oss hos GROHE. Med vårt ChildLock-system må du bruke en totrinns trekk-og-vri-bevegelse på venstre hendel for å få kokende vann. Denne kranen er uavhengig testet og sertifisert for å oppfylle standarder for barnesikring.

GROHE CoolTouch® – aldri så varm at du ikke kan ta på den

GROHE CoolTouch® gir pålitelig isolasjon av innvendige vannveier slik at det er helt trygt å ta på krankroppen selv når vannet er 100 °C. Kranen er trygg å bruke i familier med barn siden teknologien beskytter den sensitive huden mot skålding.

GROHE Red titanbereder – kvalitet og slitestyrke

Alle varmtvannsberedere i vår GROHE Red-kolleksjon er produsert av titan. Dette premiummaterialet er meget motstandsdyktig mot korrosjon og kalkbelegg, og det er kjent for å være biokompatibelt. Vannet får ikke metallsmak, så vannet som kommer ut av din GROHE Red-kran vil alltid ha sin opprinnelige, rene smak.

Høy tut gjør det enkelt å fylle høye kjeler

Denne høye tuten gjør det enkelt å vaske store kjeler, og din GROHE-kran takler alle utfordringene som kjøkkenet kan by på. GROHE-produkter er spesialtilpasset dine behov og hjemmets krav – slik at du får ultimat komfort.

Jevn sving

Med sin fleksible svingtut gir denne kranen maksimal komfort med minimal innsats. Dette er spesielt praktisk når du veksler mellom to vasker.

Enkelt å rengjøre takket være GROHE StarLight® krombelegget

Tørk av kranen med en tørr klut – den ekstra glatte overflatefinishen er ripesikker og gir en varig glans. Du sparer mye tid på rengjøring, og kranen ser alltid blank og ny ut.

Enkelt installasjonssystem med enkle instruksjoner

Du monterer denne kranen på et øyeblikk. Det enkle installasjonssystemet består av noen få deler og er veldig enkelt å bruke. Kranen leveres med fleksible slanger og tydelige instruksjoner som gjør installasjonen til en lek.

Svingradius 180° – ekstra lett å bevege uten kollisjoner

Perfekt funksjonalitet for bruk hver dag: Tuten svinges enkelt innenfor en radius på 180°, slik at du får full kontroll uten at den treffer skap eller vegger.

Tekniske data og vedlikehold

Teknisk informasjon

Teknisk produktinformasjon
Vis måltegninger

Vedlikehold

Vedlikehold

Reservedeler

Stillingsnummer Produktbeskrivelse Bestillingsnummer
Valgfritt tilbehør
1 mousseur 13999000
2 grep 46679000
3 overdel 46678000
4 skruforbindelse 46249000
5 GROHE Red varmtvannsbereder 40409000
6 monteringsnøkkel 19017000*
7 GROHE Red filterpatron 40438000*
Kjøkkenbrosjyre
Brosjyre
Kjøkkenbrosjyre

Se vår imponerende kjøkkenportefolie