Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

GROHE Red Duo Armatur og singel kokeanordning (4 liter)

30083000 - GROHE Red Duo Armatur og singel kokeanordning (4 liter)
  • krom
Produktnummer 30083000
EAN 4005176883422
NRF-nr. 4220519
14,015.00 kroner Veiledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE Red Duo 4 liters bereder med Duo-kran – kompakt bereder for kokende vann rett fra kranen

Denne kompakte berederen for montering under vasken gir 3 liter kokende varmt vann rett fra kranen slik at du ikke lenger trenger en vannkoker og slipper rot på kjøkkenbenken. Den høye, svingbare tuten gjør det enkelt å fylle og rengjøre store kjeler. Duo-kranen leveres med en patentert, barnesikker hendel for kokende vann og en separat hendel for vanlig vann, fra varmt til kaldt. Takket være GROHE CoolTouch-teknologien blir det aldri farlig å berøre overflaten, selv ikke tuten. Den er helt trygg og funksjonell. For jevn og problemfri betjening og ekstra komfort på kjøkkenet har ettgrepsbatteriet våre GROHE SilkMove keramiske patroner, og den ripesikre GROHE StarLight kromfinishen er veldig enkel å holde ren, og den beholder glansen i mange år. GROHE RED – en perfekt kombinasjon av ytelse og stil.

Produktfordeler

GROHE Red 4 liter bereder – varmt vann når du trenger det

GROHE Red 4 liter bereder er en flott oppgradering for små kjøkken. Den får plass under en vanlig kjøkkenvask, og frigjør plass på kjøkkenbenken. Med inntil 3 liter kokende vann rett fra kranen sparer du tid når du vil ha noe varmt å drikke, når du skal blansjere grønnsaker, sterilisere tåteflasker eller rengjøre kjøkkenutstyr.

GROHE Red Duo kran for kokende vann og vanlig kranvann

GROHE Red Duo-kranen gir både kokende vann og vanlig kranvann. Når den kombineres med GROHE Red 8 liter bereder, er den ideell for kjøkken som ikke har varmtvannstilførsel. Med denne innovative kranen kan du spare tid mens du utfører dine daglige gjøremål på kjøkkenet. Den er perfekt for ettermontering slik at du enkelt kan bytte ut den vanlige kranen din.

ChildLock – barnesikker hendel for kokende vann

Barnesikring er meget viktig for oss hos GROHE. Med vårt ChildLock-system må du bruke en totrinns trekk-og-vri-bevegelse på venstre hendel for å få kokende vann. Denne kranen er uavhengig testet og sertifisert for å oppfylle standarder for barnesikring.

GROHE CoolTouch® – aldri så varm at du ikke kan ta på den

GROHE CoolTouch® gir pålitelig isolasjon av innvendige vannveier slik at det er helt trygt å ta på krankroppen selv når vannet er 100 °C. Kranen er trygg å bruke i familier med barn siden teknologien beskytter den sensitive huden mot skålding.

GROHE Red titanbereder – kvalitet og slitestyrke

Alle varmtvannsberedere i vår GROHE Red-kolleksjon er produsert av titan. Dette premiummaterialet er meget motstandsdyktig mot korrosjon og kalkbelegg, og det er kjent for å være biokompatibelt. Vannet får ikke metallsmak, så vannet som kommer ut av din GROHE Red-kran vil alltid ha sin opprinnelige, rene smak.

Høy tut gjør det enkelt å fylle høye kjeler

Denne høye tuten gjør det enkelt å vaske store kjeler, og din GROHE-kran takler alle utfordringene som kjøkkenet kan by på. GROHE-produkter er spesialtilpasset dine behov og hjemmets krav – slik at du får ultimat komfort.

Jevn sving

Med sin fleksible svingtut gir denne kranen maksimal komfort med minimal innsats. Dette er spesielt praktisk når du veksler mellom to vasker.

Enkelt å rengjøre takket være GROHE StarLight® krombelegget

Tørk av kranen med en tørr klut – den ekstra glatte overflatefinishen er ripesikker og gir en varig glans. Du sparer mye tid på rengjøring, og kranen ser alltid blank og ny ut.

Enkelt installasjonssystem med enkle instruksjoner

Du monterer denne kranen på et øyeblikk. Det enkle installasjonssystemet består av noen få deler og er veldig enkelt å bruke. Kranen leveres med fleksible slanger og tydelige instruksjoner som gjør installasjonen til en lek.

Svingradius 180° – ekstra lett å bevege uten kollisjoner

Perfekt funksjonalitet for bruk hver dag: Tuten svinges enkelt innenfor en radius på 180°, slik at du får full kontroll uten at den treffer skap eller vegger.

GROHE SilkMove® patronteknologi for enkel bruk

Denne premiumkranen har teknologi for kontinuerlig variabel vanntemperatur og vannmengde slik at hendelen er enkel å bruke, selv etter mange års bruk.

Tekniske data og vedlikehold

Kjøkkenbrosjyre
Brosjyre
Kjøkkenbrosjyre

Se vår imponerende kjøkkenportefolie