VI INTRODUSERER: DEN FANTASTISKE <br><strong>AQUASYMPHONY AV GROHE</strong>

AquaSymphony er ikke bare en dusj - det er en velværesone, et sted hvor vannet danner sitt eget liv. AquaSymphony leker med vannet og skaper flytende harmonier. Bare tenk den gleden som venter på deg.

Trykk, Skru, Dusj <strong>Rainshower SmartControl</strong>

Med det nye GROHE Rainshower SmartControl 360 dusjsystemet får du en personlig og luksuriøs dusjopplevelse hver dag. De nye innovative kontrollene gir et intuitivt spraymønster-utvalg med en personlig voluminnstilling og minnefunksjon. Du trenger bare trykke for å starte og stoppe dusjen og skru for å justere.

<strong>NYE ESSENCE</strong> - FRIHETEN TIL Å VELGE

Med sitt omfattende utvalg av størrelser, farger og utførelser, vil den nye Essence serien få deg bortskjemt for valgmuligheter. Hele spekteret - fra kraner til dusj og tilbehør - er tilgjengelig i fire forskjellige farger, enten med en elegant børstet eller polert finish. Også tilgjengelig i SuperSteel og krom. Det er hva vi kaller valgfrihet.

<strong>Essence Kjøkkenarmaturer</strong>- Delikat design, kraftige funksjoner.

Oppdag en minimalistisk stil som er full av varme med GROHEs nye Essence kran. Den slanke arkitektoniske formen er forbedret med organiske designelementer som er ideelt for det moderne kjøkken - innbydende følelse og samhandling for den sensuelle kokken.

<strong>GROHE SENSIA ARENA</strong> DUSJTOALETT

GROHE Sensia Arena står for Intelligent Care. Bak det er visjonære ideer fra GROHE, den mest moderne teknologien tilgjengelig og den enestående evnen til å kombinere alt. Nyt innovative funksjoner som er skreddersydd dine personlige behov.

"VELKOMMEN TIL DIN PRIVATE VANNKILDE <br><strong>GROHE BLUE HOME</strong>

Når var siste gang du virkelig smakte vann? Når du tok en slurk som fikk deg til å tørste etter mer? Det er det som skjer etter ditt første møte med GROHE Blue Home: et vakkert og intelligent system som forvandler enkelt vann til en ren tørstslukkende nytelse, og kjøkkenet til et møtested for tørste venner.