GROHE Blue Home

DEN NYE KOMFORTEN

Hva kan være enklere - og mer praktisk - enn å tappe drikkevannet rett fra springen? Vi leverer flaskefritt vann rett fra kranen.

Gjør livet enklere

Tenk på hvor mye tid og energi som trengs for å passe på at det er en konstant tilførsel av flaskevann hjemme. Vi står i kø for å kjøpe det, bærer tunge poser og flasker hjem (hvordan går det med ryggen din forresten?), og så er det tid for å pante flaskene før hele prosessen starter på nytt.

Tiden er verdifull

Nå kan du spare deg for de dyrebare minuttene du bruker på å kjøre til supermarkeder, for å lete etter parkeringsplasser og returflasker. GROHE Blue Home betyr mindre frustrasjon, mer fritid.

Få mer plass

Plass: Vi vil alle gjerne ha mer av det, spesielt i kjøleskapet. Prøv å skvise nok vannflasker inn for at det skal holde til familien en helg. Heldigvis leverer GROHE Blue Home avkjølt vann rett fra kranen.

Komfort GROHE Blue

GROHE BLUE HOME SPARER MER ENN EN GANG

REDD PLANETEN, <br>ET GLASS AV GANGEN

Visste du at det tar en forbløffende 7 liter vann bare for å produsere en enkelt liter flaskevann? For ikke å nevne CO2-utslippene. Når du velger GROHE Blue Home, betyr det en enorm reduksjon på 61% sammenlignet med flaskevann.

DEN BESTE FORPAKNINGEN FOR VANN: INGEN FORPAKNING I DET HELE TATT.

Det kan virke åpenbart, men i en verden som sakte synker i et hav av plast, blir spørsmålet om de praktisk talt uforgjengelige plastflaskene viktigere enn noensinne. GROHE Blue Home har svaret: flaskefritt vann.

SPAR I DET LANGE OG DET KORTE LØPET.

GROHE Blue Home er en investering på flere måter. Når du ser på kostnadene ved å levere Drikkevann av høy kvalitet til din familie og venner 365 dager i året, ser du hvor raskt du begynner å spare i forhold til flaskevann.

Få bedre helse i livet ditt

Hvor mye er nok? Eksperter anbefaler at vi drikker minst 2 liter om dagen. Og likevel med GROHE Blue Home er det så lett og behagelig å tappe et glass forfriskende vann, og mange finner veien tilbake for mer. Og med valgfritt magnesium + filter, kan du legge til mer av dette viktige mineralet i dietten. 2l GROHE Blue Home inneholder så mye magnesium som 4 epler.

Garantien for god smak

Hvis du liker te og kaffe, vil du elske dem enda mer. GROHE Blue Home gir fortsatt vann av beste kvalitet til dine favoritt varme drikker. Og takket være renheten i det filtrerte vannet kan aromaene utvikle seg til det fulle - for en uforglemmelig café crema.

Finn et showroom nær deg

Hvor kan man kjøpe GROHE Blue Home

Utforsk alle funksjonalitetene til GROHE Blue Home

Les mer

GROHE Blue Home passer inn i ethvert kjøkken

Lær mer
Brosjyre

Les vår GROHE Blue Home brosjyre nå

Last ned
Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste brukeropplevelsen på nettsiden vår. Hvis du fortsetter besøket, antar vi at du ønsker å motta alle informasjonskapsler. Finn mer detaljert informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på dette nettstedet i vår personvernerklæring