Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

Tempesta Cosmopolitan 100 Hånddusj 2 sprays

27571001 - Tempesta Cosmopolitan 100 Hånddusj 2 sprays
  • krom
Produktnummer 27571001
EAN 4005176940170
399.00 kroner Veiledende pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

GROHE New Tempesta Cosmopolitan 100 hånddusj kombinerer moderne stil med fantastiske funksjoner

Med GROHE New Tempesta Cosmopolitan 100 hånddusj får du et stilrent utseende og en luksuriøs dusjopplevelse – i en praktisk og brukervennlig pakke. Den har to strålemønster – den skånsomme følelsen av sommerregn med Rain og den kraftige Jet for en forfriskende og dypere rengjøring. I tillegg sørger vår GROHE DreamSpray-teknologi for at det alltid vil komme like mye vann fra hver eneste dyse, uansett hvilket strålemønster du velger, slik at dusjopplevelsen blir så tilfredsstillende og behagelig som mulig. Hånddusjen er 100 mm stor og gir god dekning, SpeedClean-dysene er designet slik at du enkelt kan fjerne kalkbelegg ved å tørke over dem, og den slitesterke og skinnende blanke GROHE StarLight kromfinishen sørger for at hånddusjen ser fantastisk ut. Superisolert Inner WaterGuide sørger for at overflaten ikke blir for varm. Den beskytter både huden din og den blanke kromfinishen. Det universale monteringssystemet sørger for at den passer på alle de vanligste dusjslangene. Den er egnet for montering sammen med en øyeblikkelig varmtvannsbereder, og det anbefales minimum 1,0 bar vanntrykk. GROHE New Tempesta Cosmopolitan – en kombinasjon av dusjluksus og vakker, moderne design!

Produktfordeler

GROHE DreamSpray® for en luksuriøs dusjopplevelse

GROHE DreamSpray®-teknologien gjør din daglige dusj til en luksuriøs og avslappende opplevelse. Den avanserte utformingen av dusjhodet sikrer balansert vannmengde fra alle dyser, uansett hvilket strålemønster du velger.

Regnstråle – som mykt sommerregn mot huden

Nyt den avslappende regnstrålefølelsen mot huden. Dette myke strålemønsteret minner om varmt sommerregn og beroliger kropp og sinn slik at du kan vaske bort spenninger og stress.

Jetstråle – oppfriskende massasje og effektiv rengjøring

Den perfekte kombinasjonen: når du trenger energipåfyll, vil vår dynamiske jetstråle revitalisere huden din. Når du er ferdig med å dusje, kan du enkelt rengjøre dusjen eller badekaret med den kraftige vannstrålen.

Enkelt å rengjøre takket være GROHE StarLight® krombelegget

Tørk av kranen med en tørr klut – den ekstra glatte overflatefinishen er ripesikker og gir en varig glans. Du sparer mye tid på rengjøring, og kranen ser alltid blank og ny ut.

SpeedClean – du slipper kalkbelegg på dusjhodet

Med våre SpeedClean-dyser er kalkbelegg en saga blott: det integrerte antikalksystemet gjør at rengjøringen av dysene på ditt GROHE dusjhode går som en lek. Kalkbelegg på de fleksible silikondysene kan du enkelt tørke bort med hånden din.

Krombelegget beskyttes av InnerWater Guide

En kraftig isolering av vannveiene i hånddusjen forhindrer at overflaten blir varm, så den blir aldri så varm at du ikke kan berøre den. Samtidig beskytter den kromfinishen på din GROHE dusj slik at den blir enda mer slitesterk.

Tekniske data og vedlikehold

Teknisk informasjon

Vis måltegninger

Vedlikehold

Vedlikehold