Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

Nyt GROHE SPA® hver dag

GROHE SPA® Livsstilstilbehørskolleksjon

Flott design og gode opplevelser handler om å vie detaljene litt ekstra oppmerksomhet. Ofte er det de minste detaljene som utgjør den store forskjellen. Det er derfor GROHE SPA® sikter høyere enn det ordinære vannkraner, dusjer og innredning gjør, ved å inkludere livsstilstilbehør og en serie bestående av kroppspleie- og duftprodukter til ditt badeværelse.

GROHE SPA

Kroppspleie og dufter

Jobb med naturen, ikke mot den. Utvalget av kroppspleieprodukter for GROHE SPA® er fylt til randen med sertifiserte organiske ingredienser som renser og gir næring til huden.

Produktene er laget av organisk tang, håndplukket fra naturen langs Atlanterhavskysten, som vil pirre huden din og vekke dine sanser i en forfriskende blanding av lime, appelsin, grapefrukt, ylang ylang og elementære oljer fra sedertrær.

For å fullføre din spaopplevelse kan du fylle luften med de samme forfriskende dufter. Utvalget omfatter blandt annet en duftspray og et duftlys laget av organisk bivoks og økologisk soya-voks.

GROHE SPA

GROHE SPA® Livsstilstilbehør

Fra hodet til tærne, på innsiden og utsiden – GROHE SPA® behandler sansene godt.
Svøp deg selv inn i våre myke badekåper og håndklær, bruk våre naturlige dusjsvamper og kroppsbørster i dusjen eller i badekaret, og la den avslappende musikken vaske vekk dine bekymringer. Det er ren lykke.
Badekåpe
Pakk deg selv inn i følelsen av luksus. GROHE SPA®-badekåpen kommer i en varm og naturlig trenyanse og er produsert av 100% bomull. Badekåpen har en sjenerøs vekt på 550 g/m2 og er tilgjengelig i fire størrelser: small, medium, large og ekstra large.

Håndklær
Laget av 100% bomull som du også finner i badekåpen, er også små lommer av luft fanget i garnet for å øke absorbsjonen av vann. GROHE SPA®-håndklær er kantet med chernille stoff, og kommer i tre størrelser: 30x50 cm, 50x100 cm og 80x150 cm.

Dusjsvamp, dusjhanske & kroppsbørste
Tilpass dine daglige baderitualer i hjemmet til spabehandlinger. Velg vår naturlige havsvamp eller tosidig dusjhanske for en skånsom behandling. For å stimulere og tone huden din, ta i bruk vår kroppsbørste med langt skaft og kaktuspigger.