Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

GROHE SPA®-kolleksjon

Prisbelønnet design for en levetid basert på ytelse og nytelse- hvor hver del skaper et godt forhold mellom form og funksjon. La våre velredigerte kolleksjoner av førsteklasses innredning ta ditt bad til nye høyder.

Grandera™ Kolleksjon

Grandera™ Collection

GROHE Grandera™ kolleksjonen er både en hyllest til en storslagen fortid og en bekreftelse på den moderne følsomhet, kombinert med de høyeste standarder for kvalitet og håndverk med en forkjærlighet for detaljer og komfort. Kolleksjonen er basert på GROHE squircle, en nyskapende og geometrisk form som blander kvadratiske og sirkulære elementer i en harmonisk enhet.

Allure-kolleksjon

Allure Collections

Med sin selvsikre og presise bruk av geometriske former, utforsker Allure-serien den rene og lineære sjarmen som definerer minimalistisk arkitektur, for å skape en slående og tiltrekkende portefølje av armaturer, dusjer og tilbehør.

GROHE Veris-kolleksjon

Veris Collections

GROHE Veris reflekterer skjønnheten og energien i vann, samtidig som den forutser fremtiden med sitt dristige og ikoniske design. Skapt etter GROHEs «Sensual Minimalism»-filosofi, som definerer kombinasjonen av enkelhet og følelser, benytter GROHE Ondus®-serien seg av smidige og estetiske rombeformer som gir en harmonisk følelse på badeværelset.

Atrio-kolleksjon

Med sine tydelige former og en konsis bruk av sirkler og sylindere gir Atrio serien en mykere tilnærming til moderne arkitektur. Med den runde platen som basispunkt, utvikles hver serie i takt med renheten av de sylindriske formene, og tar det i nye og spennende retninger.

Private SPA

Private SPA

De nye F-digital Deluxe produktene gjør baderommet ditt om til et eksklusivt privat spa - en opplevelse som berører alle sanser og ikke overlater noen ønsker, som forfører og skaper en følelse, som fasinerer og inspirerer deg.