Finn showroom og installatør
Showrooms
  • Showroom
  • Installatør

Min Notatblokk

Du har ikke lagt til noen produkter

Når du har lagt produktene til notatblokken kan du laste ned listen til høyre her.

0 Produkt(er)
Last ned som PDF
Slett

Dette produktet er allerede i din Notatblokk

Geometrisk Filosofi

Våre kolleksjoner er delt inn i tre enkle geometriske grupper. En firkant danner et estetisk konsept for vår Allure-kolleksjon, en sensuell minimalistisk rombe for GROHE Veris, og en sirkel for vår Atrio-serie.

GROHE SPA®-kolleksjonen er laget ut i fra enkle geometriske former, noe som gir arkitekter, designere og forbrukere friheten til å danne et samordnet, harmonisk og estetisk interiør til deres hjemmespa. Fleksibiliteten av de tre utvalgte figurer gjør at vår kolleksjon spenner over alle interiørbegreper, fra hardkantet minimalisme til mer organisk inspirert, flytende, interiør.

Grandera

Squircle

Den nye Grandera™ kolleksjonen er basert på GROHE squircle, en nyskapende og geometrisk form som blander kvadratiske og sirkulære elementer i en harmonisk enhet. Sluttresultatet er en rekke unike og tidløse produkter, fra det elegante togreps armaturet til den perfekt utformede hodedusjen, som setter en ny estetisk standard på baderommet.

grandera
Allure Brilliant

Firkant

Firkanten er basegeometrien for mye av den kosmopolitiske arkitekturen man finner i dagens progressive storbyer. Denne formen resonerer en følelse av soliditet og styrke, og på grunn av disse trekkene blir den ofte referert til som en maskulin form. I både Allure- og Allure Brilliant-kolleksjonene begynner produktene sin geometriske overgang fra en enkel og firkantet form.

allure brilliant
GROHE Veris Digital

Rombe

Romben er en hybrid utførelse dannet ut i fra formen til et rektangel. Rombe-formen tolker visuelt GROHEs filosofi om «Sensual Minimalism» - menneskelig og innbydende interaksjon.
GROHE Veris-serien bruker den myke og estetiske rombeformen for å gi baderommet harmoni.

Atrio Classic

Sirkel

En sirkel, uten begynnelse og slutt, representerer vår mest rene, flytende og kompakte geometriske form. Sirkelen, som er et symbol på samhold, fleksibilitet og allsidighet, gjør at vi kan skape presise proporsjoner og diametre i tidløs estetikk.
Atrio-kolleksjonen gir en mykere tilnærming til moderne arkitektur. Det starter med en rund baseplate, og hver kolleksjon utvikler renheten av sylinderens form og fører den i nye og spennende retninger.

atrio classic
">